Stylingproduktet som redder festfrisyren

Rett fra jobb til fest? Hårekspert Agnes Gulbrandsen tipser om det ultimate produktet som redder flatt og livløst hår denne festsesongen!

Årets festsesong er i gang, og du har sikkert begynt å planlegge det perfekte antrekket, sminken og hårfrisyren - for deg som er totalt uinspirert finnes det et hav av bilder på Instagram hvor du kun finner de flotteste av de flotteste frisyrene, men hvordan maken ser ut etter et par timer på dansegulvet avsløres aldri.

LES OGSÅ: Her er redaksjonens juleønsker.

Vi har snakket med landets fremste hårstylist og blogger Agnes Gulbrandsen om hennes beste volumtips.

– Tørrsjampo eller en typisk 'texturiser' redder frisyren, dessuten skaper den masse volum, spesielt på tynt og flatt hår. Jeg elsker den fra Redken (189 kr), Oribe (120 kr), Bumble&Bumble (329 kr) og H&M (79 kr).

– Om du ønsker en økologisk variant er tørrsjampoen fra R+co min favoritt. Den lukter nydelig, og er fri for sterke kjemikalier, til og med glutenfri.

LES OGSÅ: Så ofte bør du bytte ut sjampoen din!

Også finnes det selvfølgelig en favoritt blant hårstylistene i Hollywood;

– R+co har lansert et helt nytt produkt som tar helt av blant internasjonale skjønnhetsredaktører og hårstylister. Det er en tørrsjampo i paste form med navnet Badlands. Produktet gir volum og tekstur fra en annen verden. Jeg er avhengig!

Fra R+Co, 299 kr.

Men hva er egentlig forskjellen på en tørrsjampo og en texturising spray? Og hvordan vet man hvilken som er riktig å bruke?

– En texturiser inneholder mer saltvann enn en tørrsjampo. Begge gir masse volum, men en texturising spray kan virke for fet i hodebunnen. Jeg liker å bruke tørrsjampo i hodebunnen, og texturising spray i lengdene på tørt hår. Slik vil også frisyren holde seg på plass hele kvelden, det er i så fall hårstylistenes triks.

LES OGSÅ: Kylie Jenners leppestiftkolleksjon ble solgt ut på under ett minutt.

LES OGSÅ: Kultbørsten selges i dyrebutikkene.

Volumprodukter kan være fantastiske, men de er ikke magiske. Frisører bruker generelt mer produkter enn du sikkert gjør hjemme. Så klin på med litt ekstra neste gang du er ferdig i dusjen - og med en god hårføner og børste kommer produktet til sin rett.

– I vått hår elsker jeg å bruke Kerastase sine volumprodukter, som visstnok også er Kate Moss' favoritter.

– Produktet som heter Form Fatale gir godt hold og volum. Jeg pleier å smøre ut en stor ert i håndkletørt hår, og deretter blåser det inn i det skulderlange håret mitt.

Husk også at de fleste volumprodukter av kvalitet fungerer som de skal, hvis de er riktige for håret ditt. Test produkter sammen med frisøren din, og finn ut av hva du har behov for. Det som fungerer på venninnen din, fungerer ikke nødvendigvis på deg.