Tom Ford hos Gimle Parfymeri

Tom Ford hos Gimle Parfymeri

Etter 15 år i motebransjen skapte Tom Ford sitt eget mote- og skjønnhetsmerke. Nå lanserer han endelig produktene sine i Norge.

I 2011 utformet Tom Ford en skjønnhetskolleksjon basert på hans egne filosofier om at sminke burde bli brukt til å fremheve og konturere ansiktet. Produktene hans er blant de mest solgte verden over, og nå kan vi endelig få en smakebit av hans fantastiske kolleksjon i lille Norge.

4.mai lanseres nemlig TOM FORD-makeup eksklusivt hos Gimle Parfymeri i Oslo. Her introduseres vi for sminke og hudpleie-sortimentet hans som inneholder en rekke farger og konsistenser som er utviklet for alle type hudtoner og hudtilstander.

Gimle Parfymeri er de eneste i Norge som vil ha fullt Tom Ford sortiment.

Vi elsker kontureringskittet fra Tom Ford. Både konsistensen og fargen (kommer i ulike variannter) er helt perfekt for å skape en naturlig illusjon av skygge og highlight. Produktet gir også en naturlig glød.

Visste du dette om Tom Ford?

Tom Ford er født i Austin i Texas, men har bodd i Santa Fe mesteparten av barndommen. Som tenåring flyttet han til New York for å studere historie, og studerte senere arkitektur i New York og Paris ved Persons School of Design. Men han ble hverken historiker eller arkitekt, og begynte som designer for Gucci 1990. Han jobbet seg oppover, og i 1992 ble han hoved-designer, og i 1994 utnevt som kreativ direktør for Gucci. Han hadde altså ansvar for alt design hos alle produktlinjene, alt fra parfymer til klær, reklamer og kampanjer.

I 2000 tok han også på seg jobben som kreativ direktør for Yves Saint Lauren Rive Gauche, og YSL Beaute.

I 2004, etter mye hard jobbing, ga han seg i Gucci-gruppen. I hans tid i Gucci gikk salget opp fra 230 millioner dollar til 3 milliarder dollar i 2003, noe som gjorde Gucci til en av de største merkene i verden.

© @tomford

I 2005 etter 15 år i motebransjen, annonserte han sitt eget merke, TOM FORD. Samme året gikk han inn i et samarbeid med Marcolin-gruppen for å lage solbriller og brillerammer. Samtidig hadde han også et samarbeid med Estée Lauder for å lage TOM FORD-Beauty.

I 2007 kom den første flaggship butikken til TOM FORD i New York, samtidig som han lanserte en ny kolleksjon for herrer. Tre år senere kom også den etterlengtede damekolleksjonen.

Denne mannen har altså gjort stor suksess opp gjennom årene, og vi er så heldig å få en smakebit av det på Gimle Parfymeri i Oslo.