Topp tre sminkeprodukter til sommeren

Unn deg selv noen nye sminkeprodukter til sommeren. Vi har samlet vårens must have produkter.

Det er snart sommer, og det betyr flagrende kjoler, bare føtter, saltvann i håret og nye sminkeprodukter som både beskytter huden og gir en glødende og frisk sommerlook.

Tilbake til hverdagen

Det har vært noen rare måneder, men omsider sniker hverdagen seg tilbake, og vi ønsker gamle og nye rutiner velkommen. Selv om du kanskje ikke skal til syden denne sommeren, så er det viktig å passe på huden. Både bruke solfaktor, og kjøpe sminkeprodukter med solfaktor.

Topp tre produkter til sommeren

Vi elsker allsidige produkter som er enkle å ta med seg, enten du skal på stranda eller ut med venner. Produkter som tåler litt vann, og som gir en sommerlig og frisk look.

Perfect glow

Perfekt sommerglød og highlighter i ett og samme produkt? Baked Bronze & Highlight - Glow Me gir en varm glød og solkysset effekt. Og inneholder pleiende ingredienser som nærer og glatter ut huden. Dette magiske produktet kan brukes både som et solpudder eller som highlighter på kinnbena. Ønsker du en enda mer dewy look, er et tips å påføre produktet med en våt kost.

Et foundation-pudder med solfaktor

Hello Pretty Power Foundation fra Makeup Mekka er et kompakt foundation-pudder med god dekkevne. Pudderet er enkelt å påføre, smelter lett inn i huden og etterlater et fløyelsmykt uttrykk. Hello Pretty Powder har solfaktor SPF20, og beskytter mot både UVA og UVB. I tillegg inneholder det jojoba-olje som er antiinflammatorisk, og bekjemper rødhet og irritasjon i huden. Passer for alle hudtyper.

Vannresistent mascara

Enten du skal trene eller ut og danse en sen sommerkveld, så er vannresistent mascara et must. Ultra Length Water Resistance Mascara gir lange og definerte vipper som holder hele dagen (og natten). Den kan og fint kombineres med en volum-mascara dersom du ønsker mer volum. Mascaraen sliter ikke på vippene og er enkel å fjerne.

Kvalitet til god pris

Makeup Mekka er et norskt selskap som selger egne makeup-produkter i en av Norges største nettbutikker. De jobber for å produsere sminke av høy kvalitet, men til hyggelige priser. En enkel forretningsmodell og ingen fordyrende mellomledd. Og selvfølgelig 100 % cruelty free.

Alle produktene og flere favoritter kjøpes på www.makeupmekka.no.

Vi gjør oppmerksom på at dette er en kommersiell artikkel skrevet av Kontent for Makeup Mekka.