© anna stokland

Trikset som gir deg fyldigere og mere markerte lepper

Spesielt ett produkt i en helt bestemt farge er alltid å finne i makeup-artistenes nøye utvalgte makeup-samling.

Produktet trenger ikke den største introduksjonen, for mange av oss bruker det sikkert allerede. Liplineren. Ethvert skjønnhetsmerke med respekt for seg selv har en lipliner i sortimentet sitt. Og tar du en nærmere kikk hos makeup-artistene, er det særlig èn lipliner som går igjen - i en helt bestemt farge.

Vi snakker selvfølgelig om den klassiske lip pencil fra Mac Cosmetics i fargen soar. Fargen passer til mange, og er helt perfekt til deg som ønsker å tegne opp leppekanten og markere den - med et naturlig resultat. Etterhvert som vi blir eldre blir leppekanten også mer utydelig, men som enkelt kan fikses med en lipliner. En markert kant sørger umiddlebart for at leppene dine ser mer fyldige ut.

Start på midten av leppene ved amorbuen og jobb deg utover mot kanten. Det er viktig at liplineren følger din naturlige leppekant - og at du ikke tegner over kanten for å få leppene dine til å se enda fyldigere ut. Det fungerer ikke akkurat denne fargen til. Bruk deretter fingeren din til å blende ut streken så den ikke ser for markant ut, og bruk eventuelt fingrene til å ta litt ekstra leppestiftfarge på, i en nyanse som matcher din egen leppefarge.

Et voila!