Ny bestselgerpalett fra Urban Decay ute
© Bilde: Emilietommerberg.no

Urban Decay med ny øyenskyggepalett

Få øynene dine til å stråle i høstmørket med den nye øyenskyggepaletten fra Urban Decay!

Den gylne fargen fra sommeren er et fjernt minne, og du føler deg grå og gusten. Typisk høst. Sett derfor fokus på øynene og få dem til å stråle i høstmørket.

Denne måneden lanserer Urban Decay sitt nyeste tilskudd i bestselgeserien «Naked». Paletten består av 12 lekre øyenskyggefarger som passer til både brune, blå og grønne øyne. Fargene strekker seg fra matte bruntoner til glitrende kobberfarger som gir den gylne gløden man alltid lengter etter på høsten. Du kan både bruke øyenskyggene til å friske opp en naturlig hverdagssminke, eller gå for den litt tyngre «smokey eyes»-varianten.

Sota øyne med øyenskygger fra Urban Decay

5 trinn enkle trinn til vakre øyne:

1. Invester i en god pensel for å legge på øyenskygge. Dette er den eneste måten du kan få til ulike uttrykk som ser profesjonelle ut. I denne paletten følger det med en pensel, men det er alltid fint å ha et par ekstra for å duse ut og blande fargene inn i hverandre.

2. Forbered øyelokket med en primer. Dette danner et jevnt underlag som vll bidra til at øyenskyggen sitter godt på og en mer intens farge.

3. Ikke bruk bare én farge. Bruk minst to eller tre farger. Start med en lys farge over hele øyet helt opp til øyenbrynene og mørkere farger på selve øyelokket. Bruk tid på å blende fargene så du får jevne og naturlige overganger. Unngå for mye øyenskygge.

4. Ingen øyensminke er komplett uten maskara. Vær sikker på at du påfører maskaraen på riktig måte. Ikke pump maskarabørsten opp og ned, men vri børsten rundt og trekk den ut. Påfør maskaraen i sikksakk-mønster fra roten av vippene og ut til tuppene. For best effekt, påfør to lag. Kjøp en ny maskara minst hver 6. måned, da den begynner å miste sin effekt og blir tørr og klumpete.

5. Til slutt - ikke glem øyenbrynene. De rammer inn ansiktet og er prikken over i'en. Bruk en farge på øyenblyanten som er nærmest mulig fargen på brynene, som normalt er en nyanse lysere enn håret. Børst øyenbrynene med en børste i samme retning som de vokser, bruk deretter blyanten til å fylle inn. Bruk korte strøk, unngå å tegne en lang linje. Til slutt kan du bruke en øyenbrynsgelé for å holde brynene på plass. Børst i samme retning som hårene vokser.