Vårens hotteste makeuptrend: Stripping er den nye strobing

Ta en pause fra konturering og strobing, og gjør deg klar for en mye mer naturlig sminketrend, sun-stripping!

1 / 3

Trenden ble observert backstage under moteukene i fjor, og spådd til å bli vårens hotteste makeuptrend. Stripping, som sminketeknikken kalles, går nesten ut på det samme som konturering, bortsett fra av at du i stedet for en highlighter kun skal bruke et solpudder, og legge det der solen naturlig treffer i ansiktet, øverst på kinnet og over nesen. Bruk et solpudder med shimmer for å få litt ekstra glød, men om du har en fet og ujevn hud er det bedre å gå for et matt solpudder.

LES OGSÅ: Makeupartisten til Kim Kardashian kommer til Norge!

Vår skjønnhetsblogger Emilie Tømmerberg viser hvordan du går frem:

– Jeg påfører solpudder på børsten, og passer på å riste eller blåse av det overflødige. Her er det viktig å starte med lite produkt, så du får et jevnt og naturlig resultat, fremfor en sterk stripe over ansiktet. Jeg starter på den tykkeste delen av kinnet, og drar børsten over nesen, og til det andre kinnet, slik som vist på bildet. Det er kun dette området som skal pudres med solpudder.

LES OGSÅ: Få megavolum uten vippeextentions!

2 / 3

– Deretter jevner jeg det litt ut der det trengs, og legger litt ekstra langs nesen. Her ser du at shimmeret i solpudderet skaper en solkysset-effekt.

LES OGSÅ: Vi er avhengige av denne nattmasken!

3 / 3

– Jeg synes resultatet ble mye mer flatterende enn hva man skulle tro. Det ser ut som man har vært litt i solen, samtidig som det etterlater en frisk og naturlig hverdagslook, i motsetning til strobing, som lenge har vært den mest omtalte sminketeknikken etter konturering.For å oppnå denne stripping-effekten har jeg brukt solpudderet Terracotta Bronzing Powder fra Guerlain i fargen 03.

LES MER: Vi elsker disse 3 selvbrunerne!

LES MER:Dette stylingproduktet redder festfrisyren!