Vinn vårens hotteste parfymenyhet

Leter du etter din nye signaturparfyme? Vi deler ut totalt 4 stk nyheter fra Versace! Delta her.

Vi har alle vært på jakt etter den perfekte parfymen. En duft som har riktig balanse mellom sødme og blomster. Som er frisk, men ikke for syrlig. Og som dufter av styrke, og samtidig av femininitet.

KONKURRANSE! (Avsluttet)

Vi deler ut 2 flasker Pour Femme Dylan Blue fra Versace til to heldige vinnere. Totalt 4 stk.

Alt du må gjøre for å stikke av med to lekre duftnyheter, er å fortelle oss hvem du vil dele med i kommentarfeltet under?

Vinnere er trukket og har blitt kontaktet. Gratulerer!

Parfyme har eksistert så lenge vi kan huske, og er en blanding av eteriske oljer og aromatiske dufter. De fleste har én favoritt, en signaturduft, som på mange måter forteller litt om hva slags person man er.

Tips for å finne din signaturduft

Det finnes ikke én signaturduft som passer for alle, og i leten etter den perfekte duften for deg, er det noen ting det kan være greit å tenke på.

  1. Aller først er det viktig å velge en parfyme som passer din personlighet. Sett deg inn i parfymens ingredienser og test ulike varianter. Er du usikker på hvilke lukter du liker, kan det ofte være nyttig å heller tenke på hva du ikke liker.
  2. Velge en parfyme som passer din egen kroppslukt. Her kan det være smart å teste parfymen på håndleddet før du kjøper den. Har du flaks kan du kanskje få med deg en prøve hjem.
  3. Velg en parfyme du kan bruke både på jobb og på fest. En signaturduft skal representere hele din personlighet, ikke kun en del av deg.

Så er det jo et absolutt et pluss om parfymeflasken gjør seg på baderomshyllen!

En hyllest til femininitet

Donatella Versace beskriver Versace sin nye duft, “Pour Femme Dylan Blue” som en hyllest til det feminine. En sterk og sensuell duft for kvinner som kjenner sin egen styrke.

Dylan Blue er en frisk parfyme som mestrer balansen mellom søt og syrlig. Med en forførende blanding av ingredienser som solbær, eple, rosa eglantine og jasmin, virker parfymen både fruktig og søt. I kombinasjon med naturlige noter fra styrax og musk oppleves parfymen både sensuell og elegant.

Versace Pour Femme Dylan Blue

Inspirert av gresk mytologi

Det er ikke bare duften til Pour Femme Dylan Blue som oser av eleganse og styrke, flaskens design er i seg selv verdt en plass på baderomshyllen.

Flaskens runde kurver og form er hentet fra gresk mytologi, og blåfargen er like intens og dyp som Middelhavet. Gulldetaljene og den ikoniske Medusa viser til en bro mellom fortid og nåtid, og skal bevare flaskens dyrebare innhold.

Designet på flasken vekker nysgjerrigheten, og parfymens balanserte duft er vanskelig å gå lei. Egenskaper som uten tvil er en signaturparfyme verdig!

Dette er en kommersiell artikkel skrevet av Bonnier Creative Studio