Vårens must have i sminkepungen

Invester i en ny øyeskyggepalett og eyeliner for den ultimate vårlooken.

SENSAI stopper aldri sin søken etter evig skjønnhet og fortsetter å kombinere avansert hudpleieteknologi med sin hemmelige ingrediens, Koishimaru Silken.

Denne våren lanserer SENSAI en rekke nye sminkefavoritter, og vi ønsker oss alle.

Shiny Foliage høstpalett, Night Sparkle sommerpalett, Petal Dance vårpalett, Frosty Twilight vinterpalett.

De fire årstidene

De nye øyenskyggepalettene har fire harmoniske fargesett inspirert av de japanske årstidene, og er designet for å fremheve naturlig skjønnhet. Palettene bygger på den japanske tradisjonen, Shironeri, hvor silken blir vasket og bleket for å oppnå et rent og hvitt silkeunderlag. Resultatet er et finmalt og silkemykt pudder som blender perfekt med huden. Velg mellom matt eller glitrende finish og et stort utvalg fargekombinasjoner som passer like godt til hverdags som til fest.

Vårens palett heter Petal Dance, og henter fargene fra rosa kirkebærblader som flyter i krystallklart vann en vakker vårdag.

The perfect eye

For å fullføre looken og gi øynene enda mer oppmerksomhet denne våren, har SENSAI utviklet to nye eyelinere og en øyenbrynspenn.

Liker du flytende eyeliner, så er DESIGNING LIQUID EYELINER noe for deg. En liquid eyeliner med et flytende strøk, enten du foretrekker tykke linjer eller en elegant vinget tupp. Eyelineren kommer i to nyanser, og refill er tilgjengelig.

LASTING EYELINER er en intens eyeliner som glir uanstrengt over huden og som definerer øynene med en myk og jevn farge. Denne kommer også i to nyanser, og har en blending brush på ene siden av lineren.

Trenger du å få kontroll på brynene dine? EYEBROW PENCIL er en spesialtilpasset og ovalformet øyenbrynspenn. Den har en myk og pudderlett konsistens som fyller inn brynene og gi et naturlig resultat. Du kan velge mellom tre ulike nyanser, og refill er tilgjengelig.

Når det gjelder mascara så er klassikeren LASH VOLUMISER 38C MASCARA en favoritt. En intens mascara som gir vippene mye volum.

All about that base

Det er vanskelig å få til en glødende vårlook uten en bra base. Start med den lysreflekterende primeren Glowing Base. Sminken holder hele dagen, i tillegg til at den fuktighetsgivende formelen sørger for en sunn glød.

SENSAI LUMINOUS SHEER FOUNDATION påfører huden rikelig med fuktighet og gir en lysende og duggfrisk finish. Den har en kontrollbar dekkevne som lar huden skinne gjennom, noe som gir en følelse av nesten naken hud med en perfekt glød.

Ønsker du heller en all-in-one-pudderfoundation, så er SENSAI TOTAL FINISH FOUNDATION perfekt. Med en fløyelsmyk konsistens dekker den til ujevnheter og etterlater huden med en holdbar og silkemyk finish.

Sett basen din med SENSAI TRANSLUCENT POWDER, et lett løspudder som reflekterer lyset for et mykt uttrykk. Pudderet setter foundationen og gir huden en silkemyk finish. De flatterende og strålende perlene i pudderet passer alle hudtoner.

Vi gjør oppmerksom på at dette er en kommersiell artikkel skrevet av Kontent for Related.