Vi elsker Victoria Beckham's nye sminkekolleksjon

Smokey eye, oransje lepper, og sminke som gjør deg fin på kort tid er Victorias metode.

© Victoria Beckham_Instagram

Motedesignere, og tidligere popidol Victoria Beckham publiserte nylig en video på sin instagramkonto der hun demonstrerte sminkelooken hun kaller ”The London look”.
I videoen bruker hun sminke fra sin egen limited- edition sminkekolleksjon, som lanseres denne høsten i samarbeid med kosmetikkgiganten Etsée Lauder.

Victorias ønske med kolleksjonen er å skape produkter som gjør den enkelt å legge fin sminke på kort tid, slik den travel fire-barns moren trenger.
Les deg inspirere av flere skjønnhetsaker her.

Victoria er kjent for å elske varme jordtoner, og smokey eye med nude lepper er en av hennes signaturlooks, noe fargene gjenspeiler.

Det finnes innen røde leppestifter i kolleksjonen, men én oransje. Victoria har tidligere uttalt hun syns oransjetoner er mener er mer moderne, enn helrødt. Markerte lepper en stor trend denne høsten, og da Victoria høstkolleksjonen for høsten 2016, valgte hun oransje lepper på modellene for å markere en av høstens fineste sminketrender.

© Anna Stockland

Sminken vil bli solgt hos selektive forhandlere, esteelauder.com, og Victoria sin egen side fra midten av september.

Om du i likhet med oss gleder deg vilt til å teste hennes sminkefavoritter, se hvilke hårtrender Costume mener erhøstens IT-frisyrer!