Anna Stokland og produsentene

Vi har testet: Her er de beste maskaraene

Å finne den beste maskaraen er ikke lett - Vi har testet og funnet flere favoritter til forskjellige type vipper!

Kine B. Hartz, sjefredaktør

Maskara for deg med lange vipper, men som ikke ønsker såkalte "Spider Lashes":

– Jeg har ganske lange vipper og liker maskaraer som gir mye volum - og det gjør Diorshow Iconic Overcurl. Den er fantastisk! Den åpner blikket og er lett å påføre pent uten at det klumper seg.

Diorshow Iconica Overcurl fra Dior, kr 330.

Håper du fikk noen tips som passer til dine vipper, og kanskje du er nyskjerrig på hvilke 10 geniale skjønnhetstips du kan bruke?

Sonia Uppal, nettansvarlig

Maskara for deg med lange og mørke vipper:

– Jeg har hatt et par favoritter opp gjennom årene - både volum-maskaraen til Chanel, Urban Decay og Guerlain, men etter å ha prøvd Instacurl Lash Mascara fra Mac har jeg ikke brukt noe annet.

– Det som gjør maskaraen så utrolig god er konsistensen. Du rekker å separere vippene før den tørker inn og blir helt matt. Kosten kan føles ekstremt stor i starten, men etter å ha brukt den et par ganger finner du grepet. Det følger også med en litt mindre kost til å bruke på undervippene. Må prøves!

Instacurl Lash Mascara Instablack fra Mac, kr 220.

Jeanette Rubach, Art Director

Maskara for deg med tynne vipper:

– Jeg må ha en helt sort maskara, og har funnet en favoritt. Ecru New York sin maskara med buet børste er helt fantastisk. Den når de små hårene innerst i øyet, og jeg liker at den også inneholder oljer som styrker vippene samtidig som jeg bruker den. Et annet krav jeg har til maskara er at den ikke må smitte av, og denne sitter godt uten å være vannfast.

Ecru Runway Lsh Amplyfying Mascara, kr 319.

Randi Helene Svendsen, moteredaktør

Maskara for deg med tynne vipper:

– Jeg har brukt Voume Effect Faux Cils Luxury Volume Mascara fra YSL i årevis, og har fremdeles ikke funnet noen som slår den. Jeg har tynne hårstrå og vil ha en maskara som både gjør dem tykkere og lengre samtidig som de ikke klumper seg sammen, det eneste minuset er at den kanskje tørker ut litt for fort.

Volume Effect Faux Cils Luxury Volume Mascara fra YSL, kr 305

Anette Von Osten, motejournalist

Maskara for deg medium lange vipper:

– Jeg har medium lange vipper og bruker aldri vippetang fordi jeg føler at Lash Queen Mascara fra Helena Rubinstein gir nok volum, fylde og naturlig bøy.

Lash Queen Feline Blacks fra Helena Rubinstein, kr 335.

Silvany Bricen, skjønnhetsansvarlig

Maskara for deg som ønsker volum:

– Estée Lauder sin Sumptuous Extreme Lash Multiplying Volume Mascara er den eneste jeg kjøper igjen og igjen. I motsetning til mange andre volummaskaraer, holder denne over en lang periode. Mine vipper har en krøll som gjør at maskaraer med tykk konsistens ofte klumper de sammen, denne gir volum og forlenger vippene så de ser naturlig lange ut, og jeg kommer alltid tilbake til denne maskaraen.

Estée Lauder Sumptuous Lash Multiplying Volume Mascara, kr 310.

Vet du hvilke 15 basisprodukter du bør ha i sminkepungen?

Helene Polmar, redaksjonssjef

Maskara for deg med medium lengde og tykkelse:

– Jeg har mange favoritter, men akkurat nå bruker jeg Monsieur Big fra Lancôme. Jeg liker at det er litt volum, og til vippene mine – som har medium lengde og tykkelse – er denne helt perfekt.

Mr Big fra Lancôme, kr 270.

Fått med deg? Derfor trenger huden din Vitamin C