Vi har testet kjendisene favoritt: kaffeskrubben

Vi har testet kjendisene favoritt: kaffeskrubben

Første skritt på vei mot en fin sommerkropp er med en god skrubb!

Kjenner du navnet Frank kaffeskrubb? Produktet har blitt omtalt i magasiner verden over, og kjendiser som blant andre Alessandra Ambrosio elsker dette enkle og naturlige skjønnhetsproduktet som fjerner døde hudceller. Siden økologiske produkter er i vinden, ble vi ekstra nysgjerrige, og bestilte én pakke Franks kaffeskrubb for testing.

Det finnes ulike type kaffebønner utviklet for ulike hudtilstander og behov. Skrubben virker som en komplett kroppseksfoliator som også kan brukes i ansiktet.

I tillegg til å gjøre huden myk, lukter den utrolig deilig, og skal redusere forekomsten av strekkmerker, psoriasis og akne. Som en god skrubb skal den også virke avgiftende og drenerende, samtidig som du får økt forbrenningen av fettcellene.

Den er helt genial: Dusjkremen som gir brunfarge!

De siste punktene syns vi er vanskelig å måle, men en ting er helt sikkert - denne kaffekjerringa ser kanskje ikke like luksuriøs ut som andre skrubber, men huden føles fast og silkemyk, og er blant de bedre vi har testet!

7 smarte tips når du skal bruke skrubben:

1. Sett opp håret: Det er best å feste håret i en knute vekk fra ansiktet, så ender du ikke opp med rester av kaffebønner i håret.

2. Bruk et spei: Skrubb i nærheten av et speil slik at du enkelt kan skrubbe kaffebønnene i ansiktet uten å få noe i øyne eller munn. Leksjon lært på den harde måten.

På utkikk etter tørrsjampo? Her er den kjendisene elsker!

3. Hold deg i dusjen: Denne skrubbe-operasjonen kan fort bli grisete, så opphold deg i dusjen mens du skrubber kroppen, så alle bitene kan skylles ned i avløpet.

4. Start med hendene: Skrubb hendene først slik at alle de døde hudcellene renses vekk, før du skrubber resten av kroppen. Sett deretter av litt ekstra tid for den harde huden på føttene.

5. Hold klær og hvite håndkler unna: Skrubben er laget av kaffebønner, og etterlater derfor litt farge.

6. Skrubb før sengetid: Hvis du gjør dette riktig, vil huden bli litt rød av all skrubbingen - spesielt hvis du har lys hud.

Får du nupper? Lær deg å barbere på den rette måten!

7. Inviter til en skrubbefest: Gjør det til en gøyal jentekveld og skrubb hverandre med den deilige kaffeskrubben. Slik vil du også få god hjelp til å rense områder henda ikke strekker til.

Velpleid hud er ikke uoppnåelig!

Uheldigvis finnes ikke skrubben på det norske markedet, men kan bestille på nett og koster ikke mer enn hundrelappen!