Vinn contour kit fra Anastasia Beverly Hills

Meld deg på vårt nyhetsbrev og bli med i trekningen av det populære kontureringskittet fra Anastasia Beverly Hills.

Konturering er i vinden som aldri før, og kjendisene har kastet seg på den nye sminketrenden som fremhever og skjuler ansiktstrekk. Konturering handler om å gi en bestemt form til ansiktet, og teknikken kan kort forklares som samspillet mellom lys og skygge.

Det populære kittet fra Anastasia Beverly Hills inneholder seks ulike fargenyanser, alle i bruntoner. De tre mørkeste fargene brukes på de partiene du ønsker å skjule eller der du ønsker å skape en skyggeeffekt, som for eksempel under kinnbeina eller rundt ansiktet. De tre lyseste fargene brukes som highlightere til å fremheve, som for eksempel langs den øvre leppekanten om du vil gi inntrykk av fyldigere lepper.

Kim Kardashian sverger til sminketeknikken, og hennes makeupartist Mario Dedivanovic holder egne kurs for å lære bort den unike sminketeknikken. Han har tidligere fortalt at han bruker et banana-pudder for å highlighte ansiktet til Kim Kardashian. Denne fargen er med i contour kittet fra Anastasia Beverly Hills.

Nå kan du bli med i trekningen og vinne ditt eget kontureringskitt. Alt du trenger å gjøre er å melde deg på vårt nyhetsbrev HER!

Her er et eksempel på hvordan du kan bruke de ulike nyansene. Husk uansett at du alltid må tilpasse teknikken etter ditt eget ansikt!

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET!

Konkurransen varer til 7.desember

Lykke til!