Vippeserumet du må vite om

— Endelig er det et vippeserum på markedet som jeg faktisk tør å teste, sier Annette Haga.

(Annonsørinnhold skrevet av Annette Haga)

For noen år siden hadde jeg vippeextensions, og jeg elsket å våkne opp med lange vipper hver morgen! Dessverre endte jeg opp med å få en allergisk reaksjon, og var nødt til å fjerne dem. Men jeg husker den deilige følelsen av å endelig kunne gni meg ordentlig i øynene igjen, og jeg begynte i stedet å bruke løsvipper ved spesielle anledninger (noe øynene mine tåler).

Lange vipper med masse volum er nemlig noe jeg elsker, men jeg har i årevis vært skeptisk til å bruke vippeserum. Jeg har nemlig vært redd for å få en ny allergisk reaksjon, og har derfor latt være. Øyevippeserum skal hjelpe med å stimulere den naturlige veksten, slik at vippene blir seende lengre, tettere og fyldigere ut. Og hvem ønsker vel ikke det?

Nå er det nylig blitt lansert et helt nytt kvalitetsprodukt på markedet, som jeg endelig tør å teste!

Komorebi er produsert i Sverige, og det viktigste for meg er at det er et trygt, sikkert produkt med dokumentert effekt. Jeg vil ikke risikere å utsette øynene mine for flere reaksjoner!

Man kan selvfølgelig aldri være 100% sikker, men det føles mer betryggende med et produkt som er produsert i Sverige, med naturlige ingredienser (som er skånsomme for øynene og huden).

*Bildet nederst til venstre er med løsvipper, kun ment som en illustrasjon :)

PÅFØRING:

Påfør Komorebi Beauty Eyelash Serum på øyevippene (uten sminke) hver kveld i minst 30 dager. Påfør øyevippeserumet langs med den øvre kanten som en eyeliner. Allerede etter 4 uker er det en merkbar forskjell!

Komorebi Eyelash Serum inneholder formelen Widelash, som i kliniske studier har vist opptil tre ganger volumet av øyevippene. Serumet inneholder blant annet oliven- og jojobaolje, og kontaktlinser er ingen hindring for å bruke serumet!

Komorebi Eyelash Serum koster i utgangspunktet 499,- men akkurat nå får du kjøpt det 40% billigere hos Nelly.com!