Viral makeuptrend med over 264 millioner visninger er overraskende enkel å kopiere

Hailey Bieber er kvinnen bak sosiale mediers siste makeuptrend, som både er flatterende og overraskende enkel å legge.

Hailey Bieber har de siste årene stått bak ganske mange virale skjønnhetshits - både innenfor makeup og negler. Hailey Bieber er derfor verd å fælge med på, dersom du trenger ny makeupinspirasjon, da hun både hstår bak makeupmerket Rhode, i tillegg til at hennes superflinke makeupartist Mary Phillips ofte hjelper Hailey med nye makeuplooks som så deles på modellens egne sosiale medier.

Nå står Hailey Bieber enda en gang bak en makeuptrend som ble til i forbindelse med lanseringen av et nytt Rhode-produkt ved navnet Strawberry glaze peptide lip treatment. Til denne lanseringen viste Hailey Bieber et makeuplook som i etterkant er blitt døpt strawberry makeup og som i skrivende stund har over 264,5 millioner visninger, hvis du på TikTok søker på hashtagget #strawberrymakeup.

Strawberry makeup er kort fortalt bare bruken av en kremete jordbærrød farge på kinn og neserygg. Det gir et friskt og solkysset look som om du har vært ute i sensommer-solen. Looket er derfor veldig enkelt å kopiere, noe som kanskje er grunnen bak dets store popularitet, da de aller fleste kan være med på trenden. Alt det krever er en kremblush eller et glinsende leppeprodukt og litt fingernemhet.

Slik legger du strawberry makeup

Basen
For at sikre deg det beste og mest "dewy" resultat, skal du ha full kontroll på makeup-basen. Det vil si at huden skal være gjennomfuktet og du kan eventuelt hjelpe gløden på vei med en fuktende primer med litt perlemorglans i.

Solkyssede kinn og neserygg
Deretter skal du legge blush på kinn og neserygg. Du velger selv om fargen skal komme fra kremblush, blank leppestift eller en farget leppepomade da alle tre vil gi det kremede resultatet. Det eneste du ikke kan bruke er matte produkter, da vi med dette looket prøver å gå etter så mye fukt og glans som mulig.

Fregner
Hvis du vil ta den helt ut kan du supplere de jordbærrøde kinnene med et par velplasserte, påtegnede falske fregner.

Fregnene gir den siste prikken over i-en, men kan godt unnværes hvis du ikke har god tid. Men hvis du vil teste ut å tegne på fregnene skal du bruke en flytende brun eyeliner eller en brun brynpenn.

Deretter skal du tegne de små prikkene på. Sørg for å blende hver prikk godt ut med fingeren, slik at du får et naturlig fregne-resultat. Du bestemmer selv, hvor mange – eller få – fregner som skal være en del av din strawberry makeup.