© L'Oréal Paris

Møt 4 kvinner som lever av sin lidenskap

Vil du leve av lidenskapen din? Disse inspirerende kvinnene gir deg sine beste tips.

La deg inspirere av fire sterke jenter som har kjempet seg til topps i boksing, nyskapning, motebransjen og profesjonell racerbil-kjøring. Her får du deres beste karriereråd, skjønnhetsrutiner og tips til hvordan man lever et liv - helt uten begrensninger.

Disse jentene fronter nemlig No boundaries-kampanjen til L'Oréal Paris, som vil hylle inspirerende kvinner og ambisjoner, og ønsker å oppfordre andre til å kjempe for det de brenner for. Du kan lese mer om kampanjen nederst i denne artikkelen.

Racerbilkjører Emma Kimiläinen / Designer Selam Fessahaye / Ingeniør Christine Spiten / Bokser Sarah Mahfoud
© L'Oréal Paris

Fire sterke ambassadører

Finske Emma Kimiläinen er profesjonell racerkjører. For henne handler «Because you’re worth it» om å akseptere seg selv som man er og fremheve sin unike skjønnhet – med produkter som gir en naturlig look, fremfor å endre noe.

Svenske Selam Fessahaye er en verdenskjent stylist og motedesigner med over 15 000 følgere på Instagram. Hun tror på autentisitet, og av den grunn vil hun være med og spre budskapet til L'Oréal Paris.

Norske Christine Spiten er robotingeniør, seiler og medeier av firmaet Blueeye Robotics, som produserer undervannsdroner. Hun liker at L'Oréal som selskap tar et ansvar rundt miljøet med deres produkter, emballasje og produksjon.

Danske Sarah Mahfoud debuterte i 2017 som profesjonell bokser. Hun sjonglerer en hverdag med trening, sykepleierstudie og boksebootcamp, men prioriterer tid til familien og seg selv. Hun er stolt av å være en del av kampanjen No boundaries, hvor det er fokus på å ikke la seg begrense, uansett om man er mann eller kvinne.

– Hva er ditt beste tips for å takle utfordringer man møter på underveis i karrieren?

Sarah: Det beste man kan gjøre er å ikke gi opp! Hvis folk ikke tror på deg, snu om på det og bruk det heller som en motivasjon, fremfor å la det dra deg ned. Det er noe spesielt med det å få til ting andre ikke trodde du ville klare!

Selam: Det vil ikke alltid være lett, så du må være klar for å legge mye tid i det, finne din egen stil, dine styrker og jobbe hardt. Og så hjelper det at du elsker det du gjør.

Christine: Som ung kvinne har jeg opplevd å ikke bli tatt seriøst, noe som føles ydmykende og frustrerende. Men det gav meg motivasjon til å bevise at jeg kunne klare det.

– Hva er dine beste råd til andre som drømmer om å leve av sin lidenskap?

Sarah: Det handler om å finne noe som gjør deg glad. Og finne tid til trening. Selv om man ikke alltid gidder, så føler man seg bedre etterpå og det gir energi til alt det kjedelige.

Selam: Det absolutt viktigste er å ha en sterk lidenskap. Hvis du har funnet noe du virkelig elsker, kan du ikke la være å gjøre det. Det føles ut som om du ikke kan gå en annen vei!

Christine: For meg handler det om å planlegge. Hvis du vet når du jobber, så vet du også hvor du kan finne tid til fritid og avkobling. Du bør også se på lidenskapen din som noe du har lyst til, og ikke noe som føles ut som et ork.

– Hvordan passer du på deg selv i en hektisk hverdag?

Sarah: For meg gjør det en stor forskjell å spise sunt. Så gjør jeg bikram yoga og kroppsterapi, da det er en god kontrast til hard boksetrening og en travel hverdag. Det gjør godt for sinnet mitt, lærer meg å være tilstede og styrker min utholdenhet.

Emma: Det er lettere å takle presset hvis jeg setter opp realistiske mål og gir meg tid til å restituere. Det fungerer å ha små mål hver dag. Selv om det bare er en to do-liste eller delmål i treningen min, så er det alltid en deilig følelse å oppnå noe.

Christine: For meg er det viktig å spise godt, trene eller bare stå opp tidlig, lage en kopp kaffe, gå en tur og bare koble av. Jeg har vært

dårlig til å passe på meg selv i det siste, men man må også huske på at man bare er et menneske.

– Hva betyr makeup for deg, og hvordan bruker du det?

Sarah: Makeup betyr at man føler seg litt bedre. Jeg foretrekker en naturlig makeup, som er lett å ta på og gir huden en frisk glød.

Emma: Jeg elsker å bruke makeup til å fremheve de trekkene i ansiktet mitt som jeg liker best, og så elsker jeg å bruke en foundation som har lett konsistens og som gir en naturlig look.

Selam: Makeup er en måte å uttrykke meg på, og som jeg kan forsterke stilen min med. Jeg elsker det.

Christine: Det betyr at jeg kan ta noe på for å føle meg litt freshere. Jeg synes ikke at makeup skal være noe som dekker deg eller endrer måten du ser ut.

'No Boundaries'-kampanjen

Med kampanjen No boundaries vil L’Oréal Paris spre et budskap om at du ikke skal la deg begrense. Navnet på kampanjen er koblet opp til deres True Match Foundation, som ikke skaper en barriere mellom hud og foundation.

Den passer perfekt til en hektisk hverdag, fordi den smelter inn i huden for å gi en naturlig look, er fri for parfyme, inneholder hyaluronsyre og tilfører fuktighet til huden. Du kan finne din True Match her.

Du kan også lese mer om L'Oréal Paris og deres nye kampanje på Facebook og Instagram.

Vi gjør oppmerksom på at dette er en kommersiell artikkel skrevet av Kontent for L’Oréal Paris.