New Nordic Collagen Shot™ – vakker hud på den naturlige måten

Collagen Shot™ fra New Nordic betegnes som en vidundershot! Les om hvordan kollagen bidrar til å gjenopprette hudens ungdommelige glød!

Start våren med et av produktene som gikk til topps i Costume Skjønnehetsfavoritter 2022. Det skandinaviske selskapet New Nordic er spesialister innen urtebaserte kosttilskudd og skjønnhetsprodukter, og mener å ha funnet hemmeligheten til vakker og ungdommelig hud gjennom sin Collagen Shot™. Produktet er allerede en hit hos Costumes lesere og gikk helt til topps i kategorien inner beauty.*

Skjønnhet innenfra

New Nordic er lidenskapelige når det kommer til naturens helende krefter, og tror på en holistisk tilnærming til skjønnhet. De har derfor skapt en holistisk skjønnhetsserie, som er rik på aktive urteingredienser.

– Kroppen må tilføres de næringsstoffene den trenger. Våre produkter er effektive og rene, og jobber i harmoni med hud og kropp, forteller New Nordics eksperter oss.

Collagen Shot™ inneholder 5000 mg flytende kollagen kombinert med ekstrakt av grønne kaffebønner, vitamin C og biotin, som kan bidra til å forbedre hudens elastisitet og motvirke synlige rynker. Dette er med andre ord naturlig hudpleie på sitt beste.

© New Nordic

Hva er kollagen?

Kollagen utgjør 30 % av proteinet i kroppen vår og er en ekstremt viktig byggestein for både hud, hår og negler. Kollagen er et protein som inneholder viktige aminosyrer, og har derfor en spesiell påvirkning på hudens elastisitet og utseende. Dessverre begynner kroppens kollagenproduksjon å avta etter fylte 30 år.

© New Nordic

Laget for en hektisk hverdag

New Nordics Collagen Shot™ blir raskt en viktig del av din daglige skjønnhetsrutine. Shoten leveres som flytende kollagen i en drikkeklar porsjonspakke. Den har en frisk og god smak av bær, og er designet for å passe perfekt inn i en travel hverdag. Hver porsjonspakke inneholder 5000 mg flytende kollagen kombinert med andre nøye sammensatte ingredienser, som skal gjenopprette hudens glød.

Kjøp produktet her: https://collagenshot.no
– og få 20 % ved kjøp av 2 pakker, 30 % ved kjøp av 3 pakker + fri frakt ved kjøp av 2 eller flere pakker!

© New Nordic