Personlige smykker til alle anledninger

David-Andersen har lansert sommerens fineste smykker

Man får aldri nok smykker og tilbehør. Om våren og sommeren er det gøy å skinne litt ekstra og pynte seg opp til sommerens spesielle anledninger. Smykker er også perfekt å gi i gave til en god venninne eller konfirmasjon. Halskjeder, armbånd og ringer løfter antrekket og tilsetter det lille ekstra vi ofte er ute etter. Og det beste med fine og tidløse smykker er at de varer år etter år.

David-Andersen er kjent for sine lekre smykker i gull og sølv, og nå er de ute med en ny kolleksjon: Love Letters. Kolleksjonen består av, som navnet tilsier, bokstaver i gult gull. Det som er ekstra spennende med akkurat disse bokstavene er at alfabetet er delt inn i syv forskjellige fonter og stiler, inspirert av alt fra arkitektur, til origami og gatemote.

Personlig vri

Bokstavsmykker går man aldri lei og vi ser at disse stadig er en gjenganger i trendbildet. Bokstavene kan mikses og matches som du selv vil, både på halskjeder, armbånd eller som en kul detalj i øreringene. Siden Love Letters består av forskjellige bokstaver med ulik stil, kan man enkelt skape sitt eget uttrykk og man ender ikke opp med det samme som alle andre har.

Stine Baust Røgeberg og Nina K Botnedal står for det kule designet og de to oppfordrer til å leke seg med ulike bokstaver.

— Man må nødvendigvis ikke ha sin egen forbokstav rundt halsen. Hva med en egenskap som representerer deg, en venninne eller kjæreste, favorittband eller sjokolade?

Lek med ord og stiler

Er man kreativ med ord har man mange kule bokstavstiler å velge mellom. Bokstavene kan enten brukes alene eller sammen med flere slik at de danner et ord. Hvor kult er det ikke å ha en liten rebus rundt halsen, håndleddet og i øret? Her er det bare fantasien som setter grenser.

Se hele den lekre kolleksjonen her.

Annonsørinnhold: Vi gjør oppmerksom på at dette er en kommersiell artikkel skrevet av Bonnier Creative Studio for David-Andersen.