Skjønnhetsprodukter: Disse produktene bør du bruke sammen
© Anna Stokland / Isabel Marant

Power-par: Disse produktene bør du bruke sammen

Noen skjønnhetsprodukter blir dobbelt så effektive når de forenes. Vi gir deg en liste over ni produkter som passer perfekt sammen.

Master Mixer + øyenskygge

Den gylne, rosa kremen Master Mixer kan forandre enhver alminnelig pudderøyenskygge til en levende og mer iøynefallende opplevelse med lys og glød. Påfør pudderøyenskyggen på lokket, og deretter Master Mixeren. Du får best resultat hvis du bruker fingrene, da produktet arbeider ekstra godt med varmen du tilfører. Tenk på Master Mixer som en universell farge som passer sammen med alle nyanser. Det finnes ikke grenser for hva du kan blande den med. Den kan også blandes med leppestifter og rouger.

Snart 17. mai: Lær å lage den perfekte fletten til den store dagen

Disse produktene bør du bruke sammen
 1. Master Mixer fra RMS Beauty, 390 kr

 2. Ombre Hypnôse Mono Eyesadow i fargen 104 Pétale de Roses fra Lancôme, 280 kr.

Rensevann + ansiktsspray

Fjern sminken med Caudalies Cleansing Water på en bomullsdott, før du sprayer ansiktet med Avène-sprayen for å fjerne rester. Sistnevnte er i stedet for å skylle med vann fra springen, dette kan være med på å tørke ut huden din. Thermal-kildevannet er renere og har et svært lavt saltinnhold, slik at det ikke irriterer. Til fordel medvirker det til at nattkremen din lettere trenger inn i huden før du legger deg om kvelden.

Disse produktene bør du bruke sammen
 1. Make-Up Remover Cleansing Water fra Caudalie, 175 kr

 2. Thermal Spring Water fra Avéne, 95 kr

Ansiktsmaske + ansiktsolje

Rikelig med fukt har alltid vært og vil alltid være hemmeligheten bak en vakker hud. Denne kombinasjonen er en ordentlig oppkvikker: Bruk den myke bomullsmasken fra SK-II og la den sitte i 15 minutter. I stedet for å vaske av det overflødige produktet, masserer du det inn i huden. Det er ingen grunn til å la herligheten gå til spille. Deretter påfører du et par dråper av mirakeloljen Vintner’s Daughter. De kaller den egentlig et serum, men den er formulert som en olje og inneholder kun de beste ingredienser.

Sommeren nærmer seg: 6 tips til lekre sommerben

Disse produktene bør du bruke sammen
 1. Facial Treatment Mask fra SK-II, 835 kr for 6 stk.

 2. Active Botanical Serum fra Vintner’s Daughter, 1 785 kr.

Gelé + concealer

På lang sikt er en god og effektiv øyenkrem uunnværlig, den minimerer mimikk- og tørrhetsrynker - men hvis du sover lite om natten, må det sterkere lut til. Uansett om du våkner opp med poser eller mørke ringer under øynene, kan denne duoen viske bort tegnene på et nanosekund. Øyengeleen fra Estée Lauder tilfører fuktighet og en lett, lysnende farge, som kombinert med highlighter-concealeren Touche Éclat fra YSL lager et optisk bedrag og gjør deg lysere rundt øynene. Legg produktet på fingeren, klapp det så på og husk å påfør helt inne i øyekroken.

Disse produktene bør du bruke sammen
 1. Revitalizing Supreme + Global Anti-Aging Cell Power Eye Gelée fra Estée Lauder, 590 kr.

 2. Touche Éclat i fargen 02 fra YSL, 360 kr.

Foundation + highlighter

Det er mange som gjerne vil ha en foundation som dekker, men en som ikke gjør huden din helt matt – og en BB-krem er ikke nok. Hva gjør du? Du blander, selvfølgelig. Når det gjelder foundation skal underlaget alltid være gjennomfuktet, fordi den avslører tørr hud med det samme. Ta litt foundation på håndbaken, og tilsett noen dråper flytende highlighter. Bland disse sammen, og påfør med fingrene eller en pensel.

Disse produktene bør du bruke sammen
 1. Les Beiges Healthy Glow Foundation fra Chanel, 500 kr.

 2. Fluid Sheer i fargen 10 fra Giorgio Armani, 475 kr.

Fuktighetskrem + dermarulle

Dermarullen er ikke et nytt fenomen, selv om mange først har fått øynene opp for den nå. Mikro-needling har i årevis vært brukt til å behandle arr og rynker (med dokumentert effekt) ved å lage mange mikroskopiske hull i huden og dermed setter i gang gjenoppbyggingen. Hullene kan dessuten benyttes som små kanaler, slik at hudpleieproduktene dine lettere går ned i huden. Fuktighetskremen Avance DFP312 er proppet med foryngende peptider, som sammen med rullen kan holde deg evig ung.

Disse produktene bør du bruke sammen
 1. Avance DFP312 Cream fra Environ, 830 kr.

 2. Skin Roller fra Swiss Clinic, 430 kr.

Lip stain + leppepomade

Leppepomade er veien til velpleide lepper, mens en lip stain holder lengre på fargen. Men det ene utelukker ikke det andre - disse to produktene utgjør nemlig en perfekt duo. Påfør en lip stain i favorittfargen din. Den tørker normalt helt opp etter et par minutter, men ikke hvis du legger et bløtgjørende lag med nøytral leppepomade utenpå. I tillegg til å gi fuktighet, tynner den også ut fargen, slik at den ikke blir så sterk. Leppene dine sitter nå igjen med et mer naturlig uttrykk.

Disse produktene bør du bruke sammen
 1. Rouge Infusion Lip Stain i fargen Orange Elixir fra Sephora, 185 kr.

 2. Butterstick Lip Treatment fra Kiehl’s, 185 kr.

Voks + spray

Kombinasjonen av disse to produktene kan gjøre morgenene dine mye lettere – og håret ditt finere - særlig hvis håret ditt er flokete. Det er her Wonder Worker kommer inn i bildet. Spray den i halvvått hår, noe som gjør at det bare tar to sekunder å børste gjennom håret. Flokene er borte! Samtidlig vil du jo også ha fyldig manke. Tilsett en god dæsj av den kremete voksen Limesoufflé. Den dufter fantastisk og gir mye tekstur når håret er lufttørket.

Disse produktene bør du bruke sammen
 1. Limesoufflé fra Less is More, 240 kr.

 2. Wonder Worker fra Shu Uemura, 370 kr.

Highlighterkrem + bodylotion

Denne blandingen er god å ha enten anledningen er festlig eller det bare er de bleke leggene dine som skal relanseres etter vinteren. Den flytende highlighter-kremen i fargen Latte Light fra Vita Liberata kan forvandle en helt alminnelig fuktighetskrem til en glødende selvbruner for hele kroppen. Ta litt i håndflaten, og bland den med Niveas klassiske lotion før du fordeler den på armer, ben og bryst. På et blunk får du en varmere glød, jevnere overflate og masse utstråling.

Disse produktene bør du bruke sammen
 1. Illuminating Skin Finish i fargen Latte Light fra Vita Liberata, 330 kr.

 2. Nourishing Body Milk fra Nivea, 60 kr.