Rihanna hudpleje
© wenn.com

Rihanna overrasker med ny skjønnhetslansering

I 2017 revolusjonerte hun skjønnhetsindustrien med sminken Fenty Beauty, og nå går stjernen etter et helt nytt marked.

Fenty Beauty har gradvis blitt et sterkt merke i skjønnhetsindustrien. Ikke minst fordi Rihanna, kvinnen bak Fenty Beauty, var en av de første som lanserte foundations for alle hudtoner. At det ikke ble gjort før kan virke rart, men tilbake i 2017 var det langt fra normen, frem til Rihanna satte standarden for resten av industrien med sin foundations-kolleksjon i 50 forskjellige nyanser.

Siden den gang har Rihanna laget flere fine sminkeprodukter med flere morsomme og personlige navn som Killawatt og Diamond bomb, og nå ser det ut som hun er klar til å erobre et nytt marked. Produktene selges på Sephora.com, som sender til Norge. Som vanlig må du være obs på tollavgifter.

Hud a la Rihanna

I fjor rapporterte flere amerikanske medier at Rihanna hadde søkt patent på navnet Fenty Skin, noe som indikerte at Rihanna ville starte hudpleie. Nå er ryktet endelig bekreftet i et nytt intervju med British Vogue, der Rihanna sa følgende om det kommende kapittelet i Fenty-imperiet:

"Hudpleie er sannheten. Enten fungerer det, eller så gjør det ikke. Det er ingen måte å jukse på." — Rihanna

Hvilke produkter vi vil se fra Fenty Skin er fremdeles ukjent, ettersom en dato for lanseringen ennå ikke er satt. Men hvis du er fan av sminken, er det verdt å følge med på Rihannas egen Instagram-profil @Badgirlriri, da hun, som med den forrige lanseringen, helt sikkert avslører nyheter der.

Vi håper på noen produkter som har den samme intuitive og innovative tilnærmingen til skjønnhet som den Rihanna har vist med sin sminke, hvor vi elsker hennes oppfinnsomme trekkpapirrull og svært pigmenterte Match Stix-highlighteren.