Costume Skjønnhetsfavoritter: Ampuller

Delta i konkurransen om å vinne en goodiebag til en minimumsverdi av 5.000 kr, fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021.

Costume Skjønnhetsfavoritter: Ampuller

Her kan du se alle de lekre produktene fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021 - stem på dine favoritter her

1 / 3

BABOR - Perfect Glow Ampulle

PERFECT GLOW AMPULLE fra BABOR er en av merkets hjørnesteiner. Som verdensledende i ampulleproduksjon har BABOR mange varianter å velge i til ulike hudtilstander. PERFECT GLOW er en av bestselgerne og er også blitt utnevnt som «selfie-ampullen». Den skal tilføre huden intens fuktighet, jevne ut optiske ujevnheter, forfine hudstrukturen, beskytte mot frie radikaler og det blå lyset fra pc og mobiltelefoner.

2 / 3

NO7 - No7 Advanced Ingredients SQUALANE Facial Capsules

No7 Advanced Ingredients SQUALANE Facial Capsules fra No7 består av kapsel som skal gi en målrettet dose med 100 % ren plantebasert squalane, som er klinisk bevist å styrke hudbarrieren og forhindre tap av fukt. Huden skal etterlates glattere og med en følelse av økt elastisitet. Kapselen er laget av 95 % plantebasert materiale og er lufttett for å beskytte ingrediensene fra lys og luft.

Les mer om produktet her.

3 / 3

GARNIER - Ampoule Sheet Mask Vitamine C

Ampoule Sheet Mask Vitamine C fra Garnier inneholder kraftige ingredienser som skal booste, pleie og nære tørr og gusten hud som trenger en oppkvikk.

Slik deltar du i konkurransen

Frem til den 18. oktober 2021 kan du stemme og samtidig delta i konkurransen om 10 x 1 stk goodiebag fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021.

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 18. oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

STEM & VINN HER

Kategoriene og produktene

Kategoriene har blitt satt sammen og valgt ut av et dommerpanel bestående av Costumes sjefredaktør Kine B. Hartz og Costumes skjønnhetsredaktør Sonia Uppal.

De to skjønnhetsekspertene har nominert produkter i totalt 46 forskjellig kategorier, men det er du som til slutt bestemmer hvilke produkter som skal vinne i hver kategori.

STEM & VINN HER

Info og konkurransevilkår

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 18. oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

Vinnerene får direkte beskjed på mail og premiene kan ikke byttes til kontanter.

Dersom vi ikke kan komme i kontakt med vinneren innen 3 dager etter at konkurransen er avsluttet forbeholder vi oss retten til å trekke en ny vinner.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke delta i konkurransen.

Vi informerer om at etter produktene har blitt nominert har produsentene betalt et gebyr og sponsorert med premier til avstemningen, konkurransen og goodiebags til Skjønnhetsfavoritter - Costumes Leserpris 2021.