Costume Skjønnhetsfavoritter: Ansiktsmaske

Delta i konkurransen om å vinne en goodiebag til en minimumsverdi av 5.000 kr, fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021.

Costume Skjønnhetsfavoritter: Ansiktsmaske

Her kan du se alle de lekre produktene fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021 - stem på dine favoritter her

1 / 9

MATIS - Hyalushot-Perf

Hyalushot-Perf fra Matis er en ansiktsmaske med ekstra hudlagseffekt som skal virke utglattende og sørge for en optimal penetrering av aktive ingredienser. Biocellulose-masken er fuktet med naturlig gjæret kokosnøttvann som skal dekke huden med en tynn membran som sitter tett over ansiktet for ekstra hud -effekt. Masken har effektive utglattende egenskaper og skal jobbe med å redusere fine linjer og rynker, samtidig gi fukt og glød.

2 / 9

AURELIA - Brightening Anti-Pollution Mask

Brightening Anti-Pollution Mask fra Aurelia er en probiotiske maske som skal rense, fjerne forurensede stoffer og samtidig etterfylle huden. Den skal øke celleomsetningen for å motvirke en trett, grå hud. Inneholder rosa leire som skal rense porene og gi fuktighet til en glansløs hud. Havreekstrakt skal gi fukt og roe ned, arnicas antiinflammatoriske egenskaper skal beskytte huden og gjøre den fastere, mens calendula, meadowsweet og kamille skal gjøre huden glattere. En beroligende blanding av jasmin, plumeria, neroli og mandarin skal fremme velvære og avslapning. Aurelias probiotiske signaturingredienser skal beskytte, gjenopprette og balansere huden kontinuerlig innenfra.

3 / 9

MATIS - Night-Reveasl 10 (nattpeeling)

Night-Reveasl 10 fra Matis er en nattmasken som inneholder glykolsyre som er kombinert med hyaluronsyre for å plumpe huden og minimere rynker. Hudtonen skal bli jevnere og rynker blir mindre synlige. Du skal kunne se resultater allerede fra den første morgenen: nattens sovelinjer og merker skal forsvinne og huden se uthvilt ut.

4 / 9

BABOR - Moisturizing Refreshing Foam Mask

MOISTURIZING REFRESHING FOAM MASK fra BABOR er kjent som askepottmasken, primeren og fresh-up-masken! BABORs MOISTURIZING FOAM MASK skal nære huden, etterlate en en utglattende effekt, økt glød og vitalitet. En skikkelig boost til huden.

5 / 9

BEAUTÉ PACIFIQUE - Fuktmaske

Fuktmaske fra Beauté Pacifique er en intensiv og beroligende maske som skal gjenopprette fuktbalansen i tørr og fuktfattig hud uten å tette porer. Den kan med fordel brukes som en intensiv fuktighetsbooster på natten for å redusere tørrhetsrynker, linjer og gjenoprette hudens fuktbarriere.

6 / 9

KIEHL'S - Kiehl's Calendula & Aloe Soothing Hydration Masque

Calendula & Aloe Soothing Hydration Masque fra Kiehl´s Kiehl´s er en gelémaske for dem som har dehydrert hud. Den skal forfriske og revitalisere huden på kun fem minutter. Masken kan brukes til alle hudtyper, også av de mest sensitive og skal etterlate gjennomfuktet, beroliget og forfrisket hud etter kun fem minutter. Passer også å smøre på huden over natten eller under en flyreise.

7 / 9

LINDA JOHANSEN SKINCARE - Face Saver Mask

Face Saver Mask fra Linda Johansen Skincare er en maske som skal gi festklar hud på 1-2-3! Den fabelaktige masken skal gi deg en fresh og strålende hud på kun fem minutter!

Les mer om produktet her.

8 / 9

FOREVER LIVING PRODUCTS - Aloe Bio-cellulose Mask

Aloe Bio-cellulose Mask fra Forever Living Products skal passe for alle aldre og hudtyper. Denne masken er produsert av biocellulose, et organisk materiale som holder på en masse fuktighet, og som derfor er et egnet transportmiddel for alle de fine hudpleieingrediensene som masken inneholder. Materialet er også svært formbart, med fine fibre som er 1000 ganger tynnere enn et hårstrå, og som gjør at aloe bio-cellulose mask sitter perfekt. Masken er mettet med et serum som har et høyt innhold av aloe vera, utvalgt på grunn av sine hudpleiende, mykgjørende og fuktighetsbevarende egenskaper. Her finnes velkjente ingredienser som fuktighetsbevarende natriumhyaluronat og beskyttende glyserin, men også hestekastanjeekstrakt, koffein og sinkglukonat og oppstrammende ekstrakt av grønn te, en antioksidant som pleier, styrker og beskytter huden din. Masken er helt duftfri, veganvennlig og kan komposteres.

Les mer om produktet her.

9 / 9

SHISEIDO - Vital Perfection Liftdefine Radiance Face Mask

Vital Perfection Liftdefine Radiance Face Mask fra Shiseido er en innovativ v-formet ansiktsmaske i to deler. Denne masken skal gi huden en naturlig glød og et naturlig løft. ReNeura Technology skal bidra til at huden vil ser velpleid og fuktet ut, og jobber dessuten målrettet mot linjer og pigmentflekker.

Slik deltar du i konkurransen

Frem til den 18. oktober 2021 kan du stemme og samtidig delta i konkurransen om 10 x 1 stk goodiebag fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021.

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 18. oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

STEM & VINN HER

Kategoriene og produktene

Kategoriene har blitt satt sammen og valgt ut av et dommerpanel bestående av Costumes sjefredaktør Kine B. Hartz og Costumes skjønnhetsredaktør Sonia Uppal.

De to skjønnhetsekspertene har nominert produkter i totalt 46 forskjellig kategorier, men det er du som til slutt bestemmer hvilke produkter som skal vinne i hver kategori.

STEM & VINN HER

Info og konkurransevilkår

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 18. oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

Vinnerene får direkte beskjed på mail og premiene kan ikke byttes til kontanter.

Dersom vi ikke kan komme i kontakt med vinneren innen 3 dager etter at konkurransen er avsluttet forbeholder vi oss retten til å trekke en ny vinner.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke delta i konkurransen.

Vi informerer om at etter produktene har blitt nominert har produsentene betalt et gebyr og sponsorert med premier til avstemningen, konkurransen og goodiebags til Skjønnhetsfavoritter - Costumes Leserpris 2021.