Costume Skjønnhetsfavoritter: Ansiktsmist

Delta i konkurransen om å vinne en goodiebag til en minimumsverdi av 5.000 kr, fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021.

Costume Skjønnhetsfavoritter: Ansiktsmist

Her kan du se alle de lekre produktene fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021 - stem på dine favoritter her

1 / 3

WELEDA - Cactus Hydrating Face Mist

En fuktighetsmist som gir huden en oppfriskende fuktighetsboost når det er nødvendig gjennom dagen. Med avkjølende aloe vera juice og Weledas egenutviklede konsentrerte ekstrakt av fikenkaktus (rik på fuktighetsgivende polysakkarider) Misten kan også brukes over sminke for en quick fix.Inneholder også vegetabilsk fuktighetsgivende glyserin i tillegg til poresammentrekkende og beroligende trollhasselekstrakt. Med en naturlig duft av ekte eteriske oljer av forfriskende grønn mandarin og peppermynte i kombinasjon med mild blomstrene palmerose.

2 / 3

AVEDA - Chakra 4

Nyt det vakre i et balansert liv. Oppdag aromaens evne til å forandre dine personlige energisentre som er kjent for å påvirke trivsel og skjønnhet i Ayurveda. Balansering av aromatisk pure-fume ™ -mist med en autentisk fusjon av rene essensielle oljer blandet for å balansere hjertechakraet, sentrum for sympati, empati og kjærlighet, ifølge Ayurveda, den urgamle helbredelseskunsten i India. Chakra ™ 4 er sentrum for sympati, empati og kjærlighet. Når hjertechakraet er balansert, føler man kjærlighet og tilknytning til seg selv og andre.

3 / 3

CAUDALIE - Beauty Elixir

Plantebasert ansikts-mist som glatter ut fine linjer, strammer inn porer og gir huden en umiddelbar glød. Består av 100% naturlige ingredienser.

Slik deltar du i konkurransen

Frem til den 18. oktober 2021 kan du stemme og samtidig delta i konkurransen om 10 x 1 stk goodiebag fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021.

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 18. oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

STEM & VINN HER

Kategoriene og produktene

Kategoriene har blitt satt sammen og valgt ut av et dommerpanel bestående av Costumes sjefredaktør Kine B. Hartz og Costumes skjønnhetsredaktør Sonia Uppal.

De to skjønnhetsekspertene har nominert produkter i totalt 46 forskjellig kategorier, men det er du som til slutt bestemmer hvilke produkter som skal vinne i hver kategori.

STEM & VINN HER

Info og konkurransevilkår

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 18. oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

Vinnerene får direkte beskjed på mail og premiene kan ikke byttes til kontanter.

Dersom vi ikke kan komme i kontakt med vinneren innen 3 dager etter at konkurransen er avsluttet forbeholder vi oss retten til å trekke en ny vinner.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke delta i konkurransen.

Vi informerer om at etter produktene har blitt nominert har produsentene betalt et gebyr og sponsorert med premier til avstemningen, konkurransen og goodiebags til Skjønnhetsfavoritter - Costumes Leserpris 2021.