Costume Skjønnhetsfavoritter: Ansiktsolje

Delta i konkurransen om å vinne en goodiebag til en minimumsverdi av 5.000 kr, fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021.

Costume Skjønnhetsfavoritter: Ansiktsolje

Her kan du se alle de lekre produktene fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021 - stem på dine favoritter her

1 / 3

WELEDA - Pomegranate Firming Face Oil

Pomegranate Firming Face Oil fra Weleda inneholder åtte økologiske oljer, nøye satt sammen for å skape dette kraftfulle hudpleieproduktet med det beste naturen har å by på. Oljen skal ta opp kampen mot de synlige aldringstegnene som rynker og tørr hud – mens du gjenoppbygger glød og forsvarer huden mot skadelige påvirkninger fra forurensning. Oljen skal være raskt absorberende og perfekt balansert for å passe huden og gi ekstra boost.

2 / 3

LUMENE - Oil-Cocktail

Nordic-C Arctic Berry Oil-Cocktail fra Lumene er en glød- og energigivende cocktail som inneholder multebær, tranebær og tyttebær. Den er rik på vitaminene C, A-prekursor, B3, B5, E samt antioksidanter og essensielle omega-fettsyrer som skal bidra til å pleie og jevne ut selv den tørreste huden. 100 % vegansk.

3 / 3

AURELIA - Cell Repair Night Oil

Cell Repair Night Oil fra Aurelia er en prisbelønt olje som intensivt skal booste huden mens du sover om natten. Naturlige og plantebaserte ingredienser skal sørge for at denne deilige oljen umiddelbart skal absorbere inn i huden. Kalahariolje skal tilføre rikelig med essensielle fettsyrer, mongongoolje omstrukturere og fornye epidermis mens kigelia skal stramme opp og styrke huden. Passer alle hudtyper.

Slik deltar du i konkurransen

Frem til den 18. oktober 2021 kan du stemme og samtidig delta i konkurransen om 10 x 1 stk goodiebag fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021.

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 18. oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

STEM & VINN HER

Kategoriene og produktene

Kategoriene har blitt satt sammen og valgt ut av et dommerpanel bestående av Costumes sjefredaktør Kine B. Hartz og Costumes skjønnhetsredaktør Sonia Uppal.

De to skjønnhetsekspertene har nominert produkter i totalt 46 forskjellig kategorier, men det er du som til slutt bestemmer hvilke produkter som skal vinne i hver kategori.

STEM & VINN HER

Info og konkurransevilkår

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 18. oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

Vinnerene får direkte beskjed på mail og premiene kan ikke byttes til kontanter.

Dersom vi ikke kan komme i kontakt med vinneren innen 3 dager etter at konkurransen er avsluttet forbeholder vi oss retten til å trekke en ny vinner.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke delta i konkurransen.

Vi informerer om at etter produktene har blitt nominert har produsentene betalt et gebyr og sponsorert med premier til avstemningen, konkurransen og goodiebags til Skjønnhetsfavoritter - Costumes Leserpris 2021.