Costume Skjønnhetsfavoritter: Ansiktsskrubb

Delta i konkurransen om å vinne en goodiebag til en minimumsverdi av 5.000 kr, fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021.

Costume Skjønnhetsfavoritter: Ansiktsskrubb

Her kan du se alle de lekre produktene fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021 - stem på dine favoritter her

1 / 5

NEUTROGENA - Neutrogena Blackhead Eliminating Facial Scrub

Blackhead Eliminating Facial Scrub fra Neutrogena er en ansiktsskrubb som skal rense godt for å fjerne hudormer og forebygge nye takket være naturlig eksfolierende korn fra cellulose og salisylsyre. Formelen skal rense huden, fjerne overflødig olje og urenheter for å minimere porene.

2 / 5

DERMALOGICA - Daily Microfoliant

Daily Microfoliant fra Dermalogica er et risbasert enzympulver som i kontakt med vann skal eksfoliere huden skånsomt, fjerne døde hudceller og gi umiddelbart glattere og jevnere hudoverflate. Kornene skal bidra til å balansere ujevn pigmentering, virke lindrende og etterlate huden klar og revitalisert.

Les mer om produktet her.

3 / 5

ECOOKING - Peeling Mask

Peeling mask fra Ecooking inneholder en rekke aktive ingredienser som blant annet melkesyre og glykolsyre som skal virke hudforbedrende. Masken holder en pH-verdi på 3,5 og er helt parfymefri.

4 / 5

OLE HENRIKSEN - Lemonade Smoothing Scrub

Lemonade Smoothing Scrub fra Ole Henriksen skal fungere som en eksfolierende vitaminboost til huden. Skrubben er inspirert av limonadens leskende egenskaper og derfor beriket med superpotent AHA, sitronskall og eksfolierende sukker. Hudens tekstur skal poleres øyeblikkelig og føles frisk og fuktet.

5 / 5

LINDA JOHANSEN SKINCARE - Double Peel

Double Peel fra Linda Johansen Skincare inneholder en kombinasjon av salisylsyre, papaya-enzym og jojobaperler som gir huden både en kjemisk og mekanisk peel. Det skal føre til en dobbeltvirkende effekt som øyeblikkelig skal friske opp huden og gi overflaten strålende, glatt og myk finish. Fri for mikroplast.

Les mer om produktet her.

Slik deltar du i konkurransen

Frem til den 18. oktober 2021 kan du stemme og samtidig delta i konkurransen om 10 x 1 stk goodiebag fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021.

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 18. oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

STEM & VINN HER

Kategoriene og produktene

Kategoriene har blitt satt sammen og valgt ut av et dommerpanel bestående av Costumes sjefredaktør Kine B. Hartz og Costumes skjønnhetsredaktør Sonia Uppal.

De to skjønnhetsekspertene har nominert produkter i totalt 46 forskjellig kategorier, men det er du som til slutt bestemmer hvilke produkter som skal vinne i hver kategori.

STEM & VINN HER

Info og konkurransevilkår

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 18. oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

Vinnerene får direkte beskjed på mail og premiene kan ikke byttes til kontanter.

Dersom vi ikke kan komme i kontakt med vinneren innen 3 dager etter at konkurransen er avsluttet forbeholder vi oss retten til å trekke en ny vinner.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke delta i konkurransen.

Vi informerer om at etter produktene har blitt nominert har produsentene betalt et gebyr og sponsorert med premier til avstemningen, konkurransen og goodiebags til Skjønnhetsfavoritter - Costumes Leserpris 2021.