Costume Skjønnhetsfavoritter: Anti-age

Delta i konkurransen om å vinne en goodiebag til en minimumsverdi av 5.000 kr, fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021.

Costume Skjønnhetsfavoritter: Anti-age

Her kan du se alle de lekre produktene fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021 - stem på dine favoritter her

1 / 5

EXUVIANCE PROFESSIONAL - Triple Action Neck Creme

Triple Action Neck Creme fra Exuviance Professional er spesielt utviklet for det sensitive og utsatte hals- og brystpartiet. Regelmessig bruk kan motvirke synlige aldringstegn og hyperpigmentering, som er vanlig i nettopp dette området. Kremen inneholder Exuviance sitt patenterede NeoGlukosamin og CitraFill skal skal trekke raskt inn og sørge for huden ser fastere og smidigere ut.

2 / 5

FILORGA - Time-Filler Cream

Time-Filler Cream fra Filorga innholder merkets egne kjerneformula NCE som skal jobbe mot alle type rynker som mimikkrynker, dype rynker, fine- og tørrhetslinjer.

3 / 5

BIOSAN - Kollagen Ansiktskrem

Kollagen fra Biosan er en naturlig oppstrammende ansiktskrem med marint kollagen og hyaluronsyre som skal forebygge og bekjempe aldringsprosessen i huden. Den unike formelen skal jevne ut hudtonen, tilføre fuktighet og gi en strålende hud med økt vitalitet. Er utviklet med 100% naturlige og aktive ingredienser som skal trekkes raskt inn i huden og etterlate glatt og silkemyk hud. Den balanserer ikke bare huden med probiotika, men er også rik på antioksidanter og pleiende oljer, samt skjønnhetsingrediensen bakuchiol.

4 / 5

BABOR - Doctor Babor Collagen Booster Cream

DOCTOR BABOR COLLAGEN BOOSTER CREAM fra BABOR er en fuktighetskrem med god holdbarhet som skal øke hudens spenst og fylde, redusere fine linjer, rynker og styrke hudens beskyttende barrierefunksjon.

5 / 5

MURAD - Murad Resurgence Rapid Collagen Infusion

Resurgence Rapid Collagen Infusion fra Murad er en hurtigvirkende behandling med ingredineser som skal fylle ut hudens overflate for å minimere linjer allerede etter første påføring. Kollagen og aminosyrer skal plumpe opp og glatte ut huden. Inneholder vingetare ekstrakt som er rik på omega 3, 6 og 9, og skal forbedre fuktighetsnivået i huden.

Slik deltar du i konkurransen

Frem til den 18. oktober 2021 kan du stemme og samtidig delta i konkurransen om 10 x 1 stk goodiebag fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021.

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 18. oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

STEM & VINN HER

Kategoriene og produktene

Kategoriene har blitt satt sammen og valgt ut av et dommerpanel bestående av Costumes sjefredaktør Kine B. Hartz og Costumes skjønnhetsredaktør Sonia Uppal.

De to skjønnhetsekspertene har nominert produkter i totalt 46 forskjellig kategorier, men det er du som til slutt bestemmer hvilke produkter som skal vinne i hver kategori.

STEM & VINN HER

Info og konkurransevilkår

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 18. oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

Vinnerene får direkte beskjed på mail og premiene kan ikke byttes til kontanter.

Dersom vi ikke kan komme i kontakt med vinneren innen 3 dager etter at konkurransen er avsluttet forbeholder vi oss retten til å trekke en ny vinner.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke delta i konkurransen.

Vi informerer om at etter produktene har blitt nominert har produsentene betalt et gebyr og sponsorert med premier til avstemningen, konkurransen og goodiebags til Skjønnhetsfavoritter - Costumes Leserpris 2021.