Costume Skjønnhetsfavoritter: Anti-age serum

Delta i konkurransen om å vinne en goodiebag til en minimumsverdi av 5.000 kr, fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021.

Costume Skjønnhetsfavoritter: Anti-age serum

Her kan du se alle de lekre produktene fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021 - stem på dine favoritter her

1 / 4

BAREMINERALS - Skinlongevity Long Life Herb Serum

Skinlongevity Long Life Herb Serum fra bareMinerals er et rent, vegansk antiage serum med kraftig og mineralrik Long Life urte. Serumet er klinisk bevist å styrke huden og skal forebygge synlige tegn på linjer og rynker.

2 / 4

ELEMIS - Pro-Collagen Renewal Serum

Pro-Collagen Renewal Serum fra Elemis skal virke hudforyngende og samtidig hudvennlig. Serumet skal være et effektivt alternativ til retinol, som er klinisk bevist å motvirke uttrykkslinjer, solskader og synlige porer, samtidig som hudens fuktighetsinnhold og fasthet skal økes. Pro-Collagen Renewal Serum inneholder en blanding av padina pavonica og røde mikroalger som sammen med alfalfa og stevia ekstrakt skal gi de samme fordelene som retinol, uten å virke irriterende mot huden.

3 / 4

NUXE - Super Serum fra Nuxe

Super Serum fra Nuxe er et effektivt anti-aldringskonsentrat med et patentert botanisk kompleks [FR] som skal stimulere hudens naturlige mekanismer. Fra første dråpe skal huden bli glattere og mer utfylt. I løpet av få uker skal huden framstå som forvandlet – dype og fine linjer skal være utglattet, huden fastere, hudtonen jevnere, mørke flekker visket bort og porene sammentrukket.

4 / 4

NO7 - No7 LINE CORRECTING Booster Serum

No7 LINE CORRECTING Booster Serum fra No7 er et av de sterkeste serumene fra merket med syv ganger mer Matrixyl 3000 Plus™ konsentrasjon. Det skal redusere synligheten av selv de dypeste linjene og rynkene i alle områder på ansiktet.

Les mer om produktet her.

Slik deltar du i konkurransen

Frem til den 18. oktober 2021 kan du stemme og samtidig delta i konkurransen om 10 x 1 stk goodiebag fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021.

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 18. oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

STEM & VINN HER

Kategoriene og produktene

Kategoriene har blitt satt sammen og valgt ut av et dommerpanel bestående av Costumes sjefredaktør Kine B. Hartz og Costumes skjønnhetsredaktør Sonia Uppal.

De to skjønnhetsekspertene har nominert produkter i totalt 46 forskjellig kategorier, men det er du som til slutt bestemmer hvilke produkter som skal vinne i hver kategori.

STEM & VINN HER

Info og konkurransevilkår

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 18. oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

Vinnerene får direkte beskjed på mail og premiene kan ikke byttes til kontanter.

Dersom vi ikke kan komme i kontakt med vinneren innen 3 dager etter at konkurransen er avsluttet forbeholder vi oss retten til å trekke en ny vinner.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke delta i konkurransen.

Vi informerer om at etter produktene har blitt nominert har produsentene betalt et gebyr og sponsorert med premier til avstemningen, konkurransen og goodiebags til Skjønnhetsfavoritter - Costumes Leserpris 2021.