Costume Skjønnhetsfavoritter: Beauty gear

Delta i konkurransen om å vinne en goodiebag til en minimumsverdi av 5.000 kr, fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021.

Costume Skjønnhetsfavoritter: Beauty gear

Her kan du se alle de lekre produktene fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021 - stem på dine favoritter her

1 / 5

REAL TECHNIQUES - Real Techniques Everyday Essentials

Everyday Essentials fra Real Techniques inneholder et sett med koster for både ansikt, kinn og øyne. Bruk koster om hverandre om du så trenger å legge foundation, pudder, rouge eller øyenskygge.

2 / 5

KENNY BROWS - Precision Brow Tweezers

Precision Brow Tweezers fra Kenny sørger for at brynene ser velpleide og definerte ut med den formen du trives best med.

3 / 5

FOREO - Bear Mini

BEAR mini fra Foreo er et apparat som skal virke oppstammende og retter seg mot de første aldringstegnene. Kommer med mikrostrøm og T-Sonic-pulsasjoner som skal stramme opp huden for en ungdommelig og konturert hud.

4 / 5

FOREO - LUNA 3

LUNA 3 fra Foreo er en 2-i-1 ansiktsrensebørste med T-Sonic pulsasjoner og gir en oppstrammende massasje for ansikt og hals. Den renser ikke bare huden, men virker utglattende på fine linjer.

5 / 5

GHD - GHD Unplugged

Unplugged fra ghd er den første bærbare rettetangen fra merket for styling. Den kan opppbevares i vesken og brukes over alt, til og med på flyet. Den bærbare og kraftige dual-zone teknologien skal sikre en optimal og jevn stylingtemperatur på 185°C, slik at du alltid har en god hårdag uansett hvor du er. De keramisk belagte platene glir lett gjennom håret uten å lugge, og skal gi et glatt resultat med 65 prosent mer glans.

Slik deltar du i konkurransen

Frem til den 18. oktober 2021 kan du stemme og samtidig delta i konkurransen om 10 x 1 stk goodiebag fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021.

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 18. oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

STEM & VINN HER

Kategoriene og produktene

Kategoriene har blitt satt sammen og valgt ut av et dommerpanel bestående av Costumes sjefredaktør Kine B. Hartz og Costumes skjønnhetsredaktør Sonia Uppal.

De to skjønnhetsekspertene har nominert produkter i totalt 46 forskjellig kategorier, men det er du som til slutt bestemmer hvilke produkter som skal vinne i hver kategori.

STEM & VINN HER

Info og konkurransevilkår

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 18. oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

Vinnerene får direkte beskjed på mail og premiene kan ikke byttes til kontanter.

Dersom vi ikke kan komme i kontakt med vinneren innen 3 dager etter at konkurransen er avsluttet forbeholder vi oss retten til å trekke en ny vinner.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke delta i konkurransen.

Vi informerer om at etter produktene har blitt nominert har produsentene betalt et gebyr og sponsorert med premier til avstemningen, konkurransen og goodiebags til Skjønnhetsfavoritter - Costumes Leserpris 2021.