Costume Skjønnhetsfavoritter: Behandlinger/SPA

Delta i konkurransen om å vinne en goodiebag til en minimumsverdi av 5.000 kr, fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021.

Costume Skjønnhetsfavoritter: Behandlinger/SPA

Her kan du se alle de lekre produktene fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021 - stem på dine favoritter her

1 / 3

ELEMIS - Aching Muscle Super Soak

Aching Muscle Super Soak fra Elemis er et varmende aromatiske badesalt som skal virke beroligende på trette og verkende muskler. Skal være ideell for idrettsutøvere og sportsfolk som ønsker å motvirke smerter og plager fra daglige treningsøkter. Den skal lindre ømme muskler og ledd etter mosjon og fysisk arbeid.

2 / 3

IKOU - Aromatherapy Ultrasonic Diffuser

Aromatherapy Ultrasonic Diffuser fra iKOU er en diffuser som skal forfriske hjemmet, samtidig som den skal tilføre en aroma av eteriske oljer i luften du puster inn. Eteriske oljer skal ha en dypt beroligende effekt på sansene og sinnsstemningen. De kan gjøre deg avslappet, gi økt energi, få deg til å fokusere bedre og bidra til bedre søvnkvalitet i tillegg til å påvirke humøret. iKOU sin diffuser har i tillegg et stilrent design og er en fin detalj i hjemmet.

3 / 3

RUDOLPH CARE - Acai Body Scrub

Acai Body Scrub fra Rudolph Care er en mykgjørende eksfolierende skrubb satt sammen av økologiske ingredienser som forvandles til en fuktgivende konsistens når produktet kommer i kontakt med vann. Skrubben er rik på økologisk rapsolje som har et høyt innhold av E vitamin, som skal beskytte mot ytre påkjenninger og økologiske oljer av aprikos og oliven skal øke elastisiteten og gi næring til huden.

Slik deltar du i konkurransen

Frem til den 18. oktober 2021 kan du stemme og samtidig delta i konkurransen om 10 x 1 stk goodiebag fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021.

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 18. oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

STEM & VINN HER

Kategoriene og produktene

Kategoriene har blitt satt sammen og valgt ut av et dommerpanel bestående av Costumes sjefredaktør Kine B. Hartz og Costumes skjønnhetsredaktør Sonia Uppal.

De to skjønnhetsekspertene har nominert produkter i totalt 46 forskjellig kategorier, men det er du som til slutt bestemmer hvilke produkter som skal vinne i hver kategori.

STEM & VINN HER

Info og konkurransevilkår

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 18. oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

Vinnerene får direkte beskjed på mail og premiene kan ikke byttes til kontanter.

Dersom vi ikke kan komme i kontakt med vinneren innen 3 dager etter at konkurransen er avsluttet forbeholder vi oss retten til å trekke en ny vinner.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke delta i konkurransen.

Vi informerer om at etter produktene har blitt nominert har produsentene betalt et gebyr og sponsorert med premier til avstemningen, konkurransen og goodiebags til Skjønnhetsfavoritter - Costumes Leserpris 2021.