Costume Skjønnhetsfavoritter: Blush

Delta i konkurransen om å vinne en goodiebag til en minimumsverdi av 5.000 kr, fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021.

Costume Skjønnhetsfavoritter: Blush

Her kan du se alle de lekre produktene fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021 - stem på dine favoritter her

1 / 5

JANE IREDALE - Glow Time Blush & Highlighter Stick

Glow Time Blush & Highlighter Stick fra Jane Iredale er et kremet produkt som takket være sin myke formel smelter inn i huden og gir en naturlig glød. Produktet er lett å påføre og passer perfekt for å fremheve, skulpturere og varme opp kinn, øyne og lepper. Inneholder jojobaolje som skal glatte ut og tilføre masse fukt til huden.

2 / 5

FENTY BEAUTY - Cheeks Out Freestyle Cream Blush

CHEEKS OUT FREESTYLE CREAM BLUSH fra Fenty Beauty skal gi huden en umiddelbar frisk og strålende farge. Denne kremete blushen er lett å bruke og nesten umulig å overdrive. Finnes i en rekke nyanser som passer til alle hudtyper, og gir en frisk glød på et blunk. Blushen ble skapt av Rihanna for å gi liv til alle hudtoner og samtidig ha en frisk, oppbyggende finish som smelter inn i huden.

3 / 5

KVD BEAUTY - Modcon Liquid-Gel Blush

Modcon Liquid-Gel Blush fra KVD Beautyer en lett og langvarig gelebasert blush som skal gi en glødende finish. Blushen skal smelte inn i huden og gi en naturlig glød. Den skal hverken stripe, klebre eller bli flekkete. Takket være dens unike formel holder huden hydrert og glatt. Blushen er shimmerfri og kan legges både over flytende- eller pudder foundation.

4 / 5

YSL - YSL Couture Blush

Blush Couture Blush fra Yves Saint Laurent er en unik blush som skal gi en silkebløt og naturlig glød til kinnene. Den har en enestående oppbyggbar tekstur, som gjør fargen enkel å arbeide med helt uten å drysse. Blush Couture kan også brukes våt for å få en høyere fargemetning. Den kommer i en rekke farger og med 3 forskjellige finisher - matt, sateng eller perlemor.

5 / 5

GIORGIO ARMANI - A-Blush

A-blush fra Giorgio Armani er en blendbar flytende blush som kan brukes på eplekinna over sminken for å få ekstra glød, eller i hele ansiktet for et naturlig, opplagt resultat. Fargen kan bygges opp og intensiteten styres.

Slik deltar du i konkurransen

Frem til den 18. oktober 2021 kan du stemme og samtidig delta i konkurransen om 10 x 1 stk goodiebag fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021.

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 18. oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

STEM & VINN HER

Kategoriene og produktene

Kategoriene har blitt satt sammen og valgt ut av et dommerpanel bestående av Costumes sjefredaktør Kine B. Hartz og Costumes skjønnhetsredaktør Sonia Uppal.

De to skjønnhetsekspertene har nominert produkter i totalt 46 forskjellig kategorier, men det er du som til slutt bestemmer hvilke produkter som skal vinne i hver kategori.

STEM & VINN HER

Info og konkurransevilkår

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 18. oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

Vinnerene får direkte beskjed på mail og premiene kan ikke byttes til kontanter.

Dersom vi ikke kan komme i kontakt med vinneren innen 3 dager etter at konkurransen er avsluttet forbeholder vi oss retten til å trekke en ny vinner.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke delta i konkurransen.

Vi informerer om at etter produktene har blitt nominert har produsentene betalt et gebyr og sponsorert med premier til avstemningen, konkurransen og goodiebags til Skjønnhetsfavoritter - Costumes Leserpris 2021.