Costume Skjønnhetsfavoritter: Bryn og vipper

Delta i konkurransen om å vinne en goodiebag til en minimumsverdi av 5.000 kr, fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021.

Costume Skjønnhetsfavoritter: Bryn og vipper

Her kan du se alle de lekre produktene fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021 - stem på dine favoritter her

1 / 4

KENNY BROWS - Brow Gel Clear

Brow Gel Clear fra Kenny Brows skal gi sunnere og mer definerte bryn med en følelse av fylde. Kan selv brukes på de minste og tynneste hårstråene.

2 / 4

KENNY BROWS - Brow Sculptor

Brow Sculptor fra Kenny Brows hjelper å forme brynene akkurat slik som du ønsker og etterlate fylden de fleste drømmer om.

3 / 4

KVD BEAUTY - 24-Hour Super Brow – Long Wear Pomade

24-Hour Super Brow – Long Wear Pomade fra KVD Beauty er en 3-i-1 pomaden som kan brukes både på bryn, som liner og øyeskygge. Den har en kremaktig tekstur som er vannfast og med god holdbarhet. Kommer i 17 ulike farger, alt fra de naturlige toner til livlige, lekne fargetoner.

4 / 4

GRANDE LASH-MD - Enhancing Serum

LASH-MD Enhancing Serum fra Grande skal gi lange, fyldige og definerte bambivipper som de fleste drømmer om.

Slik deltar du i konkurransen

Frem til den 18. oktober 2021 kan du stemme og samtidig delta i konkurransen om 10 x 1 stk goodiebag fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021.

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 18. oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

STEM & VINN HER

Kategoriene og produktene

Kategoriene har blitt satt sammen og valgt ut av et dommerpanel bestående av Costumes sjefredaktør Kine B. Hartz og Costumes skjønnhetsredaktør Sonia Uppal.

De to skjønnhetsekspertene har nominert produkter i totalt 46 forskjellig kategorier, men det er du som til slutt bestemmer hvilke produkter som skal vinne i hver kategori.

STEM & VINN HER

Info og konkurransevilkår

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 18. oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

Vinnerene får direkte beskjed på mail og premiene kan ikke byttes til kontanter.

Dersom vi ikke kan komme i kontakt med vinneren innen 3 dager etter at konkurransen er avsluttet forbeholder vi oss retten til å trekke en ny vinner.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke delta i konkurransen.

Vi informerer om at etter produktene har blitt nominert har produsentene betalt et gebyr og sponsorert med premier til avstemningen, konkurransen og goodiebags til Skjønnhetsfavoritter - Costumes Leserpris 2021.