Costume Skjønnhetsfavoritter: C-Vitamin

Delta i konkurransen om å vinne en goodiebag til en minimumsverdi av 5.000 kr, fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021.

Costume Skjønnhetsfavoritter: C-Vitamin

Her kan du se alle de lekre produktene fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021 - stem på dine favoritter her

1 / 3

OLE HENRIKSEN - Banana Bright vitamin C Serum

Banana Bright vitamin C serum fra Ole Henriksen er et effektivt anti-aging serum som inneholder en kraftig 20% syre-cocktail av C-vitamin, PHA og hyaluronsyre som skal reduserer pigmenteringer og jevne ut hudtonen, i tillegg til å gi glød. PHA-syre skal forbedre hudens struktur mens hyaluronsyre gi fukt og fylde. I tillegg inneholder også dette Banana Bright produktet et bananpudder-inspirert ingrediens som skal lysne øyeblikkelig. Resultatet er en fyldigere hud full av glød og utstråling.

2 / 3

ELIXIR COSMECEUTICALS - Ceactil Advanced Serum

Ceactil Advanced Serum fra Elixir Cosmeceuticals skal motvirke tørrhetslinjer og rynker. Serumet passer til voksen og fuktfattig hud, også til sensitiv og tørr hud. Serumet skal behandle, beskytte og pleie huden med konsentrerte antioksidanter samtidig som det skal forebygge og styrke huden mot daglige stressfaktorer som UV-stråler, forurensing og dårlig livsstil.

3 / 3

NO7 - No7 Radiance+ 15% Vitamin C Serum

No7 Radiance+ 15% Vitamin C Serum fra No7 er et serum som inneholder 15 % C-vitamin, som skal bidra til å fremme hudens naturlige glød ved å forbedre hudteksturen og redusere synligheten av ujevn hudtone og pigmentering. Serumet har en behagelig sitrusduftende gelkonsistens som skal etterlate en frisk og sunn glød allerede etter første påføring.

Les mer om produktet her.

Slik deltar du i konkurransen

Frem til den 18. oktober 2021 kan du stemme og samtidig delta i konkurransen om 10 x 1 stk goodiebag fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021.

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 18. oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

STEM & VINN HER

Kategoriene og produktene

Kategoriene har blitt satt sammen og valgt ut av et dommerpanel bestående av Costumes sjefredaktør Kine B. Hartz og Costumes skjønnhetsredaktør Sonia Uppal.

De to skjønnhetsekspertene har nominert produkter i totalt 46 forskjellig kategorier, men det er du som til slutt bestemmer hvilke produkter som skal vinne i hver kategori.

STEM & VINN HER

Info og konkurransevilkår

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 18. oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

Vinnerene får direkte beskjed på mail og premiene kan ikke byttes til kontanter.

Dersom vi ikke kan komme i kontakt med vinneren innen 3 dager etter at konkurransen er avsluttet forbeholder vi oss retten til å trekke en ny vinner.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke delta i konkurransen.

Vi informerer om at etter produktene har blitt nominert har produsentene betalt et gebyr og sponsorert med premier til avstemningen, konkurransen og goodiebags til Skjønnhetsfavoritter - Costumes Leserpris 2021.