Costume Skjønnhetsfavoritter: Conditioner

Delta i konkurransen om å vinne en goodiebag til en minimumsverdi av 5.000 kr, fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021.

Costume Skjønnhetsfavoritter: Conditioner

Her kan du se alle de lekre produktene fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021 - stem på dine favoritter her

1 / 4

BUMBLE AND BUMBLE - Bb Surf Conditioner

Surf Conditioner fra Bumble and bumble er en lettvektsbalsam som skal gi luftig mykhet og struktur til håret. Den kan brukes av alle hårtyper og teksturer, spesielt de som vil ha volum, struktur og forsterkede naturlige krøller.

2 / 4

AVEDA - Invati Advanced Conditioner

Invati advanced conditioner fra Aveda skal gi en følelse av tykkere og sunnere hår som er rustet for vind og vær. Naturlig avledede aminosyrer skal bygge opp hvert eneste hårstrå og styrke det fra bunn og spiss.

3 / 4

FOREVER LIVING PRODUCTS - Aloe-Jojoba Conditioner

Aloe-Jojoba Conditioner fra Forever Living Products er en virkningsfull og samtidig skånsom balsam. En lett formel skal pleie håret uten å tynge det. Den samme forfriskende, tropiske duften med toner av stjernefrukt og melon som Aloe-Jojoba Shampoo, gjør den verdsatt av både kvinner og menn. Aloe vera og jojoba er en velprøvd kombinasjon som pleier både hud og hår, og som dessuten er både fuktighetsbevarende og mykgjørende. Arganolje skal styrke, tilfører fuktighet og mykgjør håret ditt mens nypeolje skal styrke håret og pleie hodebunnen. Her finner du også vitamin C som skal bidra til å opprettholde pH-balansen.

Les mer om produktet her.

4 / 4

SHU UEMURA ART OF HAIR - Urban Moisute Conditioner

Urban Moisture Conditioner fra Shu Uemura er en nærende balsam med ingredienser som moringa og ekstrakt fra røde alger for tørt hår som er påvirket av vind og vær. Den skal virke fuktgivende, nærende og etterlate sunt hår.

Slik deltar du i konkurransen

Frem til den 18. oktober 2021 kan du stemme og samtidig delta i konkurransen om 10 x 1 stk goodiebag fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021.

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 18. oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

STEM & VINN HER

Kategoriene og produktene

Kategoriene har blitt satt sammen og valgt ut av et dommerpanel bestående av Costumes sjefredaktør Kine B. Hartz og Costumes skjønnhetsredaktør Sonia Uppal.

De to skjønnhetsekspertene har nominert produkter i totalt 46 forskjellig kategorier, men det er du som til slutt bestemmer hvilke produkter som skal vinne i hver kategori.

STEM & VINN HER

Info og konkurransevilkår

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 18. oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

Vinnerene får direkte beskjed på mail og premiene kan ikke byttes til kontanter.

Dersom vi ikke kan komme i kontakt med vinneren innen 3 dager etter at konkurransen er avsluttet forbeholder vi oss retten til å trekke en ny vinner.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke delta i konkurransen.

Vi informerer om at etter produktene har blitt nominert har produsentene betalt et gebyr og sponsorert med premier til avstemningen, konkurransen og goodiebags til Skjønnhetsfavoritter - Costumes Leserpris 2021.