Costume Skjønnhetsfavoritter: Dagkrem

Delta i konkurransen om å vinne en goodiebag til en minimumsverdi av 5.000 kr, fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021.

Costume Skjønnhetsfavoritter: Dagkrem

Her kan du se alle de lekre produktene fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021 - stem på dine favoritter her

1 / 12

SENSAI - Dual Essence

DUAL ESSENCE fra Sensai skal gi huden glød, fuktighet og virke oppstrammende. Klarerer huden før du skal påføre sminke slik at du har en uslåelig glød gjennom dagen.

2 / 12

WELEDA - Cactus 24h Hydrating Cream

Cactus 24h Hydrating Cream fra Weleda er en intensiv fuktighetsgivende ansiktskrem med Weledas egenutviklede konsentrerte ekstrakt av fikenkaktus som er rik på fuktighetsgivende polysakkarider og avkjølende juice av aloe vera. Med base av hudvennlige oljer som babassuolje, solsikkeolje og tistelolje skal kremen gi en frisk og lett følelse. Takket være vegetabilske oljer skal huden styrkes og dufter forfriskende grønn mandarin og peppermynte i kombinasjon med mild, blomstrende palmerose.

3 / 12

NEW NORDIC - Natural Magic Anti-Aging Cream

Natural Magic Anti-Aging Cream fra New Nordic er en intens fuktighetskrem som skal etterlate huden jevnere og strammere. Kremen skal også reduserer synligheten av rynker, er helt naturlig og vegansk.

4 / 12

MATIS - Nutri-Mood (Climatis)

Nutri-Mood (Climatis) er en effektiv krem som skal tilpasse seg klimaet også tørr luft. Den skal virke fuktgivende, styrkende og sørge for at huden blir mer rustet mot indre og ytre miljøfaktorer. Den skal også forebygge mot tidlig hudaldring samt dempe rødhet, hudirritasjoner og tåler en temperatur ned mot -30 grader. Passer for alle hudtyper, også menn og barn.

5 / 12

BEAUTÉ PACIFIQUE - Crème Paradoxe

Crème Paradoxe fra Beauté Pacifique er en potent antirynkekrem for alle hudtyper og spesielt utviklet for moden, solpåvirket og rosacea-preget hud. Den har høyt innhold av potente antioksidanter som procyanidin og resveratrol. Disse skal ha vist seg å ha en beroligende og foryngende effekt på kroppens celler og i tillegg blodkarsammentrekkende og beroligende egenskaper. Den skal virke utjevnende på pigmentflekker, forebyggende og reparerende.

6 / 12

ELIXIR COSMECEUTICALS - Niactil Advanced Pro

Niactil Advanced Pro fra Elixir Cosmeceuticals inneholder konsentrerte ingredienser som passer de fleste hudtilstander. Virkemåten er snill, men aktiv. Den skal styrke, reparere, tilføre fukt og skånsomt fjerne døde hudceller. Passer til alle hudtyper som savner en klarhet i huden og mangler spent og glød.

7 / 12

OLE HENRIKSEN - Cold Plunge Pore Remedy Moisturizer

Cold Plunge Pore Remedy Moisturizer fra Ole Henriksen er den perfekte kremen for fet og/eller uren hud. Sørger for at porene minimeres umiddelbart og fet hud jevnes ut, samtidig som den skal tilføre fukt og glød. BHA og LHA skal fjerne urenheter, smuss og olje, og sørger for at huden er matt hele dagen. I tillegg skal hudstrukturen forberedes og pigmentflekker minimeres.

8 / 12

BIOTHERM - Blue Therapy Uplift

Blue Therapy Uplift fra Biotherm er en oppstrammende og fuktighetsgivende dagkrem for normal til kombinert hud. Den skal forbedre hudens elastisitet og fasthet ved hjelp av kollagenfraksjonspeptid fra naturen og ekstrakter fra røde alger. Den skal hjelpe mot fine linjer, rynker og forbedre hudens naturlige glød. Inneholder også Biotherms regenererende signaturingrediens Life Plankton™ som er probiotiske fraksjoner av naturlig opprinnelse som skal gjøre godt for hud og sinn.

9 / 12

KIEHL'S - Kiehl's Calendula Serum-Infused Water Cream

Calendula Serum-Infused Water Cream fra Kiehl's er en lett og forfriskende serum-infuserte vannbasert krem som skal gi rikelig med fukt ved påføring, slik at huden føles velpleid, glattere og myk. Over tid skal hudens struktur forbedres, bli smidigere og mer strålende.

10 / 12

ELEMIS - Superfood Glow Priming Moisturiser

Superfood Glow Priming Moisturiser fra Elemis skal gi huden glød samtidig som den skal tilføre fuktighet. Kremen består av kombucha og fermentert ingefærekstrakt som skal bidra til å jevne ut hudtonen. Grønn te frøolje og aktiv prebiotika skal sørge en myk, smidig og næret hud. Den fjærlette kremen er forsterket med lysreflekterende mineraler som gjør den enkel å bruke under sminken eller som en highlighter.

11 / 12

LINDA JOHANSEN SKINCARE - No1 Day Cream

No1 Day Cream fra Linda Johansen Skincare kommer med en forbedret formel med solfaktor som både skal virke forebyggende og reparerende på miljøskader i huden. Peptider og EGF skal forebygge aldringstegn og SPF30 beskytte mot UVA/UVB-stråler. Rik på fukt, uten å føles klissete på huden.

Les mer om produktet her.

12 / 12

PRIORI - R-Spinasome The Ultimate Day Cream

R-Spinasome The Ultimate Day Cream fra Priori inneholder R-Spinasome® Complex som er et patentert ekstrakt av grønne celler avledet fra Certified Organic leafy greener. Kremen er formulert med rene ingredienser og kombinerer R-Spinasome® med paracressekstrakt for å stimulere kollagenproduksjonen med laminaria saccharia ekstrakt og rhodocrosite ekstrakt. Denne luksuriøse daglige fuktighetskremen er klinisk bevist å forbedre hudens elastisitet, bidra til å forbedre hudens glød og redusere fine linjer samtidig som den skal fremme hudens fasthet.

Slik deltar du i konkurransen

Frem til den 18. oktober 2021 kan du stemme og samtidig delta i konkurransen om 10 x 1 stk goodiebag fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021.

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 18. oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

STEM & VINN HER

Kategoriene og produktene

Kategoriene har blitt satt sammen og valgt ut av et dommerpanel bestående av Costumes sjefredaktør Kine B. Hartz og Costumes skjønnhetsredaktør Sonia Uppal.

De to skjønnhetsekspertene har nominert produkter i totalt 46 forskjellig kategorier, men det er du som til slutt bestemmer hvilke produkter som skal vinne i hver kategori.

STEM & VINN HER

Info og konkurransevilkår

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 18. oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

Vinnerene får direkte beskjed på mail og premiene kan ikke byttes til kontanter.

Dersom vi ikke kan komme i kontakt med vinneren innen 3 dager etter at konkurransen er avsluttet forbeholder vi oss retten til å trekke en ny vinner.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke delta i konkurransen.

Vi informerer om at etter produktene har blitt nominert har produsentene betalt et gebyr og sponsorert med premier til avstemningen, konkurransen og goodiebags til Skjønnhetsfavoritter - Costumes Leserpris 2021.