Costume Skjønnhetsfavoritter: Dameparfyme

Delta i konkurransen om å vinne en goodiebag til en minimumsverdi av 5.000 kr, fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021.

Costume Skjønnhetsfavoritter: Dameparfyme

Her kan du se alle de lekre produktene fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021 - stem på dine favoritter her

1 / 10

YSL - Libre Eau de Parfum

Libre edp fra YSL er duften til en sterk, modig og fri kvinne som eksperimenterer med egen frihet. Spenningen mellom den brennende sensualiteten av en appelsinblomst og dristigheten av lavendel gir en feminin vri. Består av noter som solbær, lavendel, mandarin, jasmin, vanilje, grå amber og sedertre.

2 / 10

GIORGIO ARMANI - My Way Eau de Parfum

My Way fra Giorgio Armani er en duft for opplevelser og utforskninger for en nysgjerrig dame som er klar for å utvide horisonten. Denne feminine duften består av ingredienser med lysende og perlende toppnoter fra bergamot som møter appelsinblomst fra Egypt, forsterket med hjertenoter av tuberose og jasmin fra India. Duften avrundes med basenoter av sedertre fra Virginia i samspill med sensuell vanilje fra Madagaskar og hvit musk.

3 / 10

VALENTINO - Born In Roma Yellow Dream Donna

BORN IN ROMA fra Valentino er utviklet for den uredde og kulturinteresserte som lever livet fritt, samtidig som de omfavner sin egen historie. BORN IN ROMA YELLOW DREAM maler et duftende bilde av Roma, hvor et romantisk gyllent lys treffer bygatens fluoriserende lys. For her er en sprudlende blomsterduft med roseblader gjort mer moderne med en ren og frisk hvit musk-akkord.

4 / 10

CAROLINA HERRERA - Good Girl Eau de Parfum

Good Girl fra Carolina Herrera er stilett-hælen som tok verden med storm da den ble lansert! Good Girl er en sensuell og forførende duft, med en dualitet som representrer den moderne kvinnen. Duften er ultrafeminin, sofistikert og sensuell, men samtidig mektig og uavhengig

5 / 10

ELIZABETH ARDEN - White Tea Ginger Lily

White Tea Ginger Lily fra Elizabeth Arden fremkaller et varmt øyeblikk med en overraskende tvist. Duften er satt sammen for å ta deg med på et eventyr med nydelige duftnoter av ingefærblomst, italiensk mandarin og bergamot. Hvit te og sedertre fullfører duften og inspirerer til personlig refleksjon, nytelse og velvære. En innbydende, varm og samtidig frisk duft.

6 / 10

JUICY COUTURE - Viva La Juicy

Viva La Juicy fra Juicy Couture er en bestselger. Parfymen lokker med en søt gnistrende note av frukt, hvite blomster, karamell, vanilje og ville bær. Duftens tilstedeværelse er upåklagelig. Den er både blomstret og søt. Inneholder toppnoter fra ville bær og mandarin. Hjertenoter fra jasmin, gardenia, kaprifol og bunnoter fra vanilje, sandeltre, konfekt, karamell, amber.

7 / 10

MARC JACOBS - Perfect EdP

Perfect fra Marc Jacobs er en leken parfyme som feirer optimisme, aksept og originalitet. Duften er inspirert av Marc Jacobs' mantra «jeg er perfekt som jeg er», og det å omfavne og uttrykke sitt ekte jeg. Duften er moderne, feminin og åpnes med noter av rabarbra og påskelilje. I hjertet finner du mandelmelk og den avsluttes med myke toner av sedertre og kasjmir.

8 / 10

MARC JACOBS - Daisy Eau So Intense

Daisy Eau So Intense fra Marc Jacobs er inspirert av det magiske tidspunktet på dagen rett før solnedgang. Et gyldent slør varmer med sin glød skal gi en magisk følelse av noe vakkert, men samtidig midlertidig. Opplev den kjente Daisy-duften søtere, fyldigere og med mer nektar enn før.

9 / 10

MUGLER - Angel Nova Refillable EdP

Angel Nova Refillable edp fra Mugler består av en blanding av fruktige noter, en eksklusiv roseduett opprettet i grenselandet mellom det naturlige og det overnaturlige, som blander seg med duften av levende tretoner. Et spektakulært møte mellom glede og selvtillit. En fruktig, blomstrende og treaktig Eau de Parfum.

10 / 10

HUGO BOSS - ALIVE EdT

ALIVE edp fra Hugo Boss er en hyllest til livets enkle gleder. Den sprudlende, feminine og elegante duften er båret av kjendiser som Emma Roberts og består av noter fra magnolia, jasmin og sandeltre som skal fange et magisk øyeblikk.

Slik deltar du i konkurransen

Frem til den 18. oktober 2021 kan du stemme og samtidig delta i konkurransen om 10 x 1 stk goodiebag fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021.

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 18. oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

STEM & VINN HER

Kategoriene og produktene

Kategoriene har blitt satt sammen og valgt ut av et dommerpanel bestående av Costumes sjefredaktør Kine B. Hartz og Costumes skjønnhetsredaktør Sonia Uppal.

De to skjønnhetsekspertene har nominert produkter i totalt 46 forskjellig kategorier, men det er du som til slutt bestemmer hvilke produkter som skal vinne i hver kategori.

STEM & VINN HER

Info og konkurransevilkår

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 18. oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

Vinnerene får direkte beskjed på mail og premiene kan ikke byttes til kontanter.

Dersom vi ikke kan komme i kontakt med vinneren innen 3 dager etter at konkurransen er avsluttet forbeholder vi oss retten til å trekke en ny vinner.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke delta i konkurransen.

Vi informerer om at etter produktene har blitt nominert har produsentene betalt et gebyr og sponsorert med premier til avstemningen, konkurransen og goodiebags til Skjønnhetsfavoritter - Costumes Leserpris 2021.