Costume Skjønnhetsfavoritter: Deodorant

Delta i konkurransen om å vinne en goodiebag til en minimumsverdi av 5.000 kr, fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021.

Costume Skjønnhetsfavoritter: Deodorant

Her kan du se alle de lekre produktene fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021 - stem på dine favoritter her

1 / 4

MATIS - Natural Secure

Natural Secure fra Matis er en mild deodorant og antiperspirant uten alkohol og aliminiumsalter, men med planteessenser. Skal motvirke svette og ubehagelig lukt.

2 / 4

LÖWENGRIP - Trust Me Deodorant

Trust Me fra Löwengrip er en effektiv og hurtigabsorberende antiperspirant. Den skal sørge for myk og beskyttet hud gjennom dagen. Inneholder blant annet sheanøtt som skal virke fuktighetsgivende og beroligende. Dufter forfriskende av granateple og fersken.

3 / 4

CAUDALIE - Vinofresh Natural Stick Deodorant

Vinofresh Natural Stick er en deodorant fra det franske apotekermerket Caudalie. Den er tilsatt vegetabilsk glykol som skal fjerne uønskede bakterier i armhulen og samtidig bidra til at huden holder seg myk og fuktet.

4 / 4

BIOTHERM - Biotherm Deo Pure

Deo Pure Roll-On fra Biotherm er en deodorant som skal virke i opptil 24 timer og gi en behagelig, ren, myk og glatt følelse. Den lette, silkemyke hinnen skal beskytte og pleie huden. Motvirker lukt, smitter ikke av og er lett å påføre.

Slik deltar du i konkurransen

Frem til den 18. oktober 2021 kan du stemme og samtidig delta i konkurransen om 10 x 1 stk goodiebag fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021.

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 18. oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

STEM & VINN HER

Kategoriene og produktene

Kategoriene har blitt satt sammen og valgt ut av et dommerpanel bestående av Costumes sjefredaktør Kine B. Hartz og Costumes skjønnhetsredaktør Sonia Uppal.

De to skjønnhetsekspertene har nominert produkter i totalt 46 forskjellig kategorier, men det er du som til slutt bestemmer hvilke produkter som skal vinne i hver kategori.

STEM & VINN HER

Info og konkurransevilkår

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 18. oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

Vinnerene får direkte beskjed på mail og premiene kan ikke byttes til kontanter.

Dersom vi ikke kan komme i kontakt med vinneren innen 3 dager etter at konkurransen er avsluttet forbeholder vi oss retten til å trekke en ny vinner.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke delta i konkurransen.

Vi informerer om at etter produktene har blitt nominert har produsentene betalt et gebyr og sponsorert med premier til avstemningen, konkurransen og goodiebags til Skjønnhetsfavoritter - Costumes Leserpris 2021.