Costume Skjønnhetsfavoritter: Farget dagkrem

Delta i konkurransen om å vinne en goodiebag til en minimumsverdi av 5.000 kr, fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021.

Costume Skjønnhetsfavoritter: Farget dagkrem

Her kan du se alle de lekre produktene fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021 - stem på dine favoritter her

1 / 4

BAREMINERALS - Comlexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream SPF 30

Comlexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream SPF 30 fra bareMinerals er en lett farget dagkrem som skal gi optimal dekk til hele ansiktet. Den skal virke utjevnende, pleiende og beskyttende på huden med solfaktor 30.

2 / 4

ECOOKING - Tinted Daycream

Tinted Daycream fra Ecooking er en kombinasjon av dagkrem og foundation som passer alle hudtyper. Den inneholder hyauronsyre, aloe vera og vitamin E. Helt fri for parfyme, vegansk og dermalogisk testet.

3 / 4

LANCÔME - Lancôme Skin Feels Good

Skin Feels Good Tinted Moisturizer fra Lancôme skal gi en naturlig dekk og plettfri hud med en strålende finish, som også bidrar til å forbedre kvaliteten på huden. Inneholder SPF 23.

4 / 4

IT COSMETICS - IT Cosmetics Your Skin But Better CC+ SPF50+

Your Skin But Better CC+ SPF50+ fra IT Cosmetics er en CC-krem med god dekkevne som skal korrigere hudtonen, virke anti-aldrende og beskyttende med SPF 50+. Dette skjønnhetsproduktet er utviklet i samarbeid med plastiske kirurger for å gi optimal fukt til huden, samtidig som den skal dempe synligheten av ujevnheter og kviser.

Slik deltar du i konkurransen

Frem til den 18. oktober 2021 kan du stemme og samtidig delta i konkurransen om 10 x 1 stk goodiebag fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021.

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 18. oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

STEM & VINN HER

Kategoriene og produktene

Kategoriene har blitt satt sammen og valgt ut av et dommerpanel bestående av Costumes sjefredaktør Kine B. Hartz og Costumes skjønnhetsredaktør Sonia Uppal.

De to skjønnhetsekspertene har nominert produkter i totalt 46 forskjellig kategorier, men det er du som til slutt bestemmer hvilke produkter som skal vinne i hver kategori.

STEM & VINN HER

Info og konkurransevilkår

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 18. oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

Vinnerene får direkte beskjed på mail og premiene kan ikke byttes til kontanter.

Dersom vi ikke kan komme i kontakt med vinneren innen 3 dager etter at konkurransen er avsluttet forbeholder vi oss retten til å trekke en ny vinner.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke delta i konkurransen.

Vi informerer om at etter produktene har blitt nominert har produsentene betalt et gebyr og sponsorert med premier til avstemningen, konkurransen og goodiebags til Skjønnhetsfavoritter - Costumes Leserpris 2021.