Costume Skjønnhetsfavoritter: Foundation

Delta i konkurransen om å vinne en goodiebag til en minimumsverdi av 5.000 kr, fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021.

Costume Skjønnhetsfavoritter: Foundation

Her kan du se alle de lekre produktene fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021 - stem på dine favoritter her

1 / 5

ELIZABETH ARDEN - Flawless Finish Skincaring Liquid Foundation

Flawless Finish Skincaring Liquid Foundation fra Elizabeth Arden er en pleiende foundation med en lett, holdbar og naturlig finish som skal holde huden strålende i 24 timer. Produktet inneholder pleiende ingredienser som hyaluronsyre, C- og E-vitamin som skal berolige og mykgjøre huden. Produktet skal gi næring, kontrollerer talg, motstå varme og fukt uten å legge seg i porer og fine linjer. Fri for parabener og parfyme.

2 / 5

BAREMINERALS - Original Liquid Mineral Foundation SPF 20

Original Liquid Mineral Foundation SPF 20 fra bareMinerals er en vegansk, flytende foundation inspirert av bareMinerals' bestselgende Original Loose Mineral Foundation, laget med minimalt antall ingredienser for naturlig dekk. Den skal forbedre hudens struktur over tid.

3 / 5

BABOR - Hydra Liquid Foundation

HYDRA LIQUID FOUNDATION fra BABOR er en superlett, flytende foundation som skal gi intensiv fuktighet, bidra til å redusere tørrhetslinjer og har en middels dekkevne. Den kan bygges opp med lag på lag og etterlater en naturlig frisk, jevn og glødende hud.

4 / 5

KVD BEAUTY - Good Apple Balm Foundation

Good Apple Balm Foundation fra KVD består av en unik formel som sørger for at konsistensen føles tynn, men likevel gir optimal dekk for at huden ikke skal se sminket ut. Den er ikke for matt og ikke for glødende, men akkurat passe. Etuiet er 100% resirkulerbart.

5 / 5

YSL - Touche Éclat Le Teint Foundation

Touche Éclat Le Teint Foundation fra Yves Saint Laurent er en glytende foundation som skal tilføre pleie samtidig som den gir middels dekk som skal holde i 24 timer. Produktet er beriket med ekstrakt fra ringblomst, stokkrose og vitamin E som skal etterlate en jevn hudtone med sunn og naturlig glød.

Slik deltar du i konkurransen

Frem til den 18. oktober 2021 kan du stemme og samtidig delta i konkurransen om 10 x 1 stk goodiebag fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021.

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 18. oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

STEM & VINN HER

Kategoriene og produktene

Kategoriene har blitt satt sammen og valgt ut av et dommerpanel bestående av Costumes sjefredaktør Kine B. Hartz og Costumes skjønnhetsredaktør Sonia Uppal.

De to skjønnhetsekspertene har nominert produkter i totalt 46 forskjellig kategorier, men det er du som til slutt bestemmer hvilke produkter som skal vinne i hver kategori.

STEM & VINN HER

Info og konkurransevilkår

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 18. oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

Vinnerene får direkte beskjed på mail og premiene kan ikke byttes til kontanter.

Dersom vi ikke kan komme i kontakt med vinneren innen 3 dager etter at konkurransen er avsluttet forbeholder vi oss retten til å trekke en ny vinner.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke delta i konkurransen.

Vi informerer om at etter produktene har blitt nominert har produsentene betalt et gebyr og sponsorert med premier til avstemningen, konkurransen og goodiebags til Skjønnhetsfavoritter - Costumes Leserpris 2021.