Costume Skjønnhetsfavoritter: Fuktserum

Delta i konkurransen om å vinne en goodiebag til en minimumsverdi av 5.000 kr, fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021.

Costume Skjønnhetsfavoritter: Fuktserum

Her kan du se alle de lekre produktene fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021 - stem på dine favoritter her

1 / 5

AVEDA - Botanical Kinetics Intense Hydrator Cactus Fruit + Hyaluronic Acid Serum

Botanical Kinetics intense hydrator cactus fruit + hyaluronic acid serum fra Aveda er for deg som ønsker fuktighet for å bevare en smidig hud. Det lette, raskt absorberende serumet, sammensatt av kaktusfruktstamceller og plantebasert hyaluronsyre, skal gjenopprette hudens fuktighet. Serumet skal minimerer tørre linjer og virke beskyttende på huden.

2 / 5

FOREVER LIVING PRODUCTS - Hydrating Serum

Hydrating Serum fra Forever Living Products er en dagkrem som passer alle. Består av fire typer hyaluronsyre som sammen skal fukte hudens overflate og samtidig opprettholder fukten fra innsiden.

Les mer om produktet her.

3 / 5

VICHY - Minéral 89 Booster

Minéral 89 Booster fra Vichy er en daglig fuktbooster til alle hudtyper som trenger frisk glød. Fremstilt med effektive aktive ingredienser som hyaluronsyre som skal tilføre huden fukt og 89 % Vichy vulkansk vann som skal styrke hudbarrieren. Med kraften fra mineralinnholdet i Vichy vulkansk vann som skal beskytte huden mot skadelige forurensningspartikler. Ultralett gelékonsistens. Velegnet til sensitiv hud. Hypoallergen formulering. Dermatologisk testet. Uten parfyme.

4 / 5

LA ROCHE-POSAY - Hyalu B5 Serum

Hyalu B5 serum fra La Roche-Posay er et effektivt serum til rynker og hud som mangler fylde. Serumet skal umuddelbart virkel plumpende og gi fylde, i tillegg til fukte og stramme opp huden. Vidunderprodukt for umiddelbar glød.

5 / 5

RAWW - RAWW Dew Drop Hydrating Serum

Dew Drop Hydrating Serum fra RAWW er et lett og fuktgivende serum med naturlige ingredienser fra supermat. Det har en lett gelélignende konsistens og er derfor drøy i bruk. Serumet skal roe ned irritert og dehydrert hud. Består av dufter fra agurk, skogsbær som skal beskytte huden, gi næring og fukte, mens aloe vera skal roe ned irritert hud.

Les mer om produktet her.

Slik deltar du i konkurransen

Frem til den 18. oktober 2021 kan du stemme og samtidig delta i konkurransen om 10 x 1 stk goodiebag fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021.

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 18. oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

STEM & VINN HER

Kategoriene og produktene

Kategoriene har blitt satt sammen og valgt ut av et dommerpanel bestående av Costumes sjefredaktør Kine B. Hartz og Costumes skjønnhetsredaktør Sonia Uppal.

De to skjønnhetsekspertene har nominert produkter i totalt 46 forskjellig kategorier, men det er du som til slutt bestemmer hvilke produkter som skal vinne i hver kategori.

STEM & VINN HER

Info og konkurransevilkår

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 18. oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

Vinnerene får direkte beskjed på mail og premiene kan ikke byttes til kontanter.

Dersom vi ikke kan komme i kontakt med vinneren innen 3 dager etter at konkurransen er avsluttet forbeholder vi oss retten til å trekke en ny vinner.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke delta i konkurransen.

Vi informerer om at etter produktene har blitt nominert har produsentene betalt et gebyr og sponsorert med premier til avstemningen, konkurransen og goodiebags til Skjønnhetsfavoritter - Costumes Leserpris 2021.