Costume Skjønnhetsfavoritter: Hårmaske/Leave in

Delta i konkurransen om å vinne en goodiebag til en minimumsverdi av 5.000 kr, fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021.

Costume Skjønnhetsfavoritter: Hårmaske/Leave in

Her kan du se alle de lekre produktene fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021 - stem på dine favoritter her

1 / 5

ELENI & CHRIS - KeraMin Strengthening Leave-in Treatment Cream

KeraMin Strengthening Leave-in Treatment Cream fra Eleni & Chris er en leave-in conditioner av lett konsistens. Hårkremen inneholder en unik kombinasjon av gjenoppbyggende proteiner og multer som skal styrke håret ved hjelp av sin høye konsentrasjon av antioksidanter. Kremen er rik på fuktighet og etterlater håret glansfullt og sunt uten frizz. I tillegg gir den varmebeskyttelse opptil hele 220 grader.

Les mer om produktet her.

2 / 5

AVEDA - Botanical Repair Strengthening Leave-in Treatment

Botanical repair strengthening leave-in treatment fra Aveda er en leave-in kur som skal reparere, virke varmebeskyttende og motvirke skader med kraften fra planter. Den skal pleie og styrker håret fra innsiden og forhindre at håret brekker. Kuren skal virke umiddelbart og etterlate håret sunnere, mykere og mer glansfullt etter selv en gangs bruk. For alle hårtyper og teksturer. Består av Aveda's egen pure-fume aroma med sertifisert økologisk ylang-ylang, rose, merian og andre planteessenser.

3 / 5

AVEDA - Nutriplenish Daily Repair Masque

Nutriplenish daily repair masque fra Aveda er formulert for å gi næring til alle hårteksturer. Den dyptvirkende masken kan brukes som en fuktgivende primer på fuktig hår før styling og på tørt hår for ekstra pleie. . Masken skal løse opp floker umiddelbart for å forhindre slitasje, gi varmebeskyttelse opptil 230’C og beskytte mot tørke av solen. Den skal også virke pleiende mot hodebunn og håndtere frizz.

4 / 5

ECOOKING - Hair Mask

Hair Mask fra Ecooking er rik på ekstrakter som økologisk kokosolje, provitamin B5 og naturlig mangosmør som skal virke beskyttende, fuktgivende og pleiende. Dessuten skal den reparere slitte spisser og virke styrkende.

5 / 5

SEBASTIAN PROFESSIONAL - No.Breaker

No.Breaker fra Sebastian Professional er en leave-in spray med det beste av to verdener innenfor hårpleie og styling. Laget for dem som elsker å eksperimentere med håret sitt, men som har fått hårstrukturen skadet på grunn av bruk av varme redskaper og kjemikalier. 87 % av ingrediensene har naturlig opphav, for eksempel eplesyre og stylingpolymere som skal trenge dypt inn i hårets skjellag, skape nye hårbånd og reparere selv store skader forårsaket av varme redskaper og kjemiske behandlinger. Opplev inntil 99 % mindre skade på håret med denne bonding og styling leave-in hybridsprayen.

Slik deltar du i konkurransen

Frem til den 18. oktober 2021 kan du stemme og samtidig delta i konkurransen om 10 x 1 stk goodiebag fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021.

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 18. oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

STEM & VINN HER

Kategoriene og produktene

Kategoriene har blitt satt sammen og valgt ut av et dommerpanel bestående av Costumes sjefredaktør Kine B. Hartz og Costumes skjønnhetsredaktør Sonia Uppal.

De to skjønnhetsekspertene har nominert produkter i totalt 46 forskjellig kategorier, men det er du som til slutt bestemmer hvilke produkter som skal vinne i hver kategori.

STEM & VINN HER

Info og konkurransevilkår

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 18. oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

Vinnerene får direkte beskjed på mail og premiene kan ikke byttes til kontanter.

Dersom vi ikke kan komme i kontakt med vinneren innen 3 dager etter at konkurransen er avsluttet forbeholder vi oss retten til å trekke en ny vinner.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke delta i konkurransen.

Vi informerer om at etter produktene har blitt nominert har produsentene betalt et gebyr og sponsorert med premier til avstemningen, konkurransen og goodiebags til Skjønnhetsfavoritter - Costumes Leserpris 2021.