Costume Skjønnhetsfavoritter: Hårpleie

Delta i konkurransen om å vinne en goodiebag til en minimumsverdi av 5.000 kr, fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021.

Costume Skjønnhetsfavoritter: Hårpleie

Her kan du se alle de lekre produktene fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021 - stem på dine favoritter her

1 / 6

THE ORDINARY - Multi-Peptide Serum for Hair Density

Multi-Peptide Serum for Hair Density fra The Ordinary er et konsentrert serum designet for å fremme sunt hår. Formelen består av ingredienser som skal fremme tykkere, tettere, fyldigere og sunnere hår.

2 / 6

ELENI & CHRIS - Pure Treatment Oil

Pure Treatment Oil fra Eleni & Chris er en vekt- og fargeløs hårolje som er rik på fuktighet som skal gjennoppbygge skadet hår. Oljen kan brukes i både vått og tørt hår, og skal etterlate silkemykt og glansfullt hår. Oljen er også varmebeskyttende opp til 90 grader, har fargebevarende egenskaper og gir UV-beskyttelse til håret.

Les mer om produktet her.

3 / 6

BUMBLE AND BUMBLE - Bb Curl Anti-Humidity Gel-Oil

Curl Anti-Humidity Gel-Oil fra Bumble and bumble er en nærende og UV-beskyttende gelbasert olje som skal gi fuktighet, spenst og glans til håret. Den er forsterket med en blanding av avokado-, kokosnøtt- og jojoba-olje samt shea- og kakaosmør som skal tilfører fuktighet, reduserer frizz og tilføre glans.

4 / 6

ECOOKING - Hair Oil

Hair Oil fra Ecooking er en hårolje med innhold av Q10 og squalane som skal tilføre rikelig med pleie og beskyttelse. Håret skal føles bløtere, glattere og mer glansfullt.

5 / 6

ELVITAL - Elvital Dream Length Wonder Water

Dream Length Wonder Water fra Elvital skal gjøre håret blankere og ti ganger glattere på åtte sekunder. Med en rask påføring skal den reparere spisser som er slitt og gi næring til hårfibrene. Den lette, flytende formelen passer til alle hårtyper og er helt fri for silikon.

6 / 6

WELLA - Marula Oil Blend Scalp Primer

Marula Oil Blend Scalp primer fra Wella er bygd på den beste teknologien Wella Professionals noen gang har lansert. Primeren er en duftfri forbehandling som skal beskytte følsom hodebunn mot irritasjon ved farging og bleking. Beriket med marulaolje, som utvinnes fra kjernene til det afrikanske marula-frukttreet. Oljen skal tilføre fuktighet til huden og danne et beskyttende lag i hodebunnen. Primeren er vegansk og uten fargestoffer, og den er dermatologisk og klinisk testet.

Slik deltar du i konkurransen

Frem til den 18. oktober 2021 kan du stemme og samtidig delta i konkurransen om 10 x 1 stk goodiebag fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021.

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 18. oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

STEM & VINN HER

Kategoriene og produktene

Kategoriene har blitt satt sammen og valgt ut av et dommerpanel bestående av Costumes sjefredaktør Kine B. Hartz og Costumes skjønnhetsredaktør Sonia Uppal.

De to skjønnhetsekspertene har nominert produkter i totalt 46 forskjellig kategorier, men det er du som til slutt bestemmer hvilke produkter som skal vinne i hver kategori.

STEM & VINN HER

Info og konkurransevilkår

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 18. oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

Vinnerene får direkte beskjed på mail og premiene kan ikke byttes til kontanter.

Dersom vi ikke kan komme i kontakt med vinneren innen 3 dager etter at konkurransen er avsluttet forbeholder vi oss retten til å trekke en ny vinner.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke delta i konkurransen.

Vi informerer om at etter produktene har blitt nominert har produsentene betalt et gebyr og sponsorert med premier til avstemningen, konkurransen og goodiebags til Skjønnhetsfavoritter - Costumes Leserpris 2021.