Costume Skjønnhetsfavoritter: Hårstyling

Delta i konkurransen om å vinne en goodiebag til en minimumsverdi av 5.000 kr, fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021.

Costume Skjønnhetsfavoritter: Hårstyling

Her kan du se alle de lekre produktene fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021 - stem på dine favoritter her

1 / 3

BUMBLE AND BUMBLE - Bb Thickening Crème Contour

Thickening Crème Contour fra Bumble and bumble er en kompakt formbar krem som skal smelte og bli til en lettvektig paste som passer for å definere håret. Passer til alle hårtyper og strukturer, spesielt fint hår, også fargebehandlet hår.

2 / 3

BUMBLE AND BUMBLE - Bb Bond-Building Repair Styling Crème

Bond-Building Repair Styling Crème fra Bumble and bumble er en stylingkrem som skal styrke håret og reparere ytterlige skader med innhold av Honey Bond Building Complex. Stylingkremen skal også beskytte mot varmeverktøy, forhindre slitasje og splittede tupper. Skal også gi lett hold, redusere frizz og tilføre ekstra glans.

3 / 3

ELVITAL - Elvital Dream Length Super Blowdry Cream

Dream Length Super Blowdry Cream fra Elvital er en varmebeskyttende hårføningskrem. Den sørger for at det blir lettere å føne håret samtidig som den skal forme frisyren. Takket være varmeaktiverte ingredienser skal du kunne oppdatere stylingen så ofte du vil, uten å fukte eller måtte vaske håret.

Slik deltar du i konkurransen

Frem til den 18. oktober 2021 kan du stemme og samtidig delta i konkurransen om 10 x 1 stk goodiebag fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021.

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 18. oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

STEM & VINN HER

Kategoriene og produktene

Kategoriene har blitt satt sammen og valgt ut av et dommerpanel bestående av Costumes sjefredaktør Kine B. Hartz og Costumes skjønnhetsredaktør Sonia Uppal.

De to skjønnhetsekspertene har nominert produkter i totalt 46 forskjellig kategorier, men det er du som til slutt bestemmer hvilke produkter som skal vinne i hver kategori.

STEM & VINN HER

Info og konkurransevilkår

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 18. oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

Vinnerene får direkte beskjed på mail og premiene kan ikke byttes til kontanter.

Dersom vi ikke kan komme i kontakt med vinneren innen 3 dager etter at konkurransen er avsluttet forbeholder vi oss retten til å trekke en ny vinner.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke delta i konkurransen.

Vi informerer om at etter produktene har blitt nominert har produsentene betalt et gebyr og sponsorert med premier til avstemningen, konkurransen og goodiebags til Skjønnhetsfavoritter - Costumes Leserpris 2021.