Costume Skjønnhetsfavoritter: Herreparfyme

Delta i konkurransen om å vinne en goodiebag til en minimumsverdi av 5.000 kr, fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021.

Costume Skjønnhetsfavoritter: Herreparfyme

Her kan du se alle de lekre produktene fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021 - stem på dine favoritter her

1 / 6

JEAN PAUL GAULTIER - Le Male Edt

La Male Edt fra Jean Paul Gaultier er en klassiker som har vært en bestselger i over 25 år. Duften består av lavendel som minner om den beroligende lukten av barbersåpe, og et hint av vanilje som skal fremheve sensualiteten i parfymen.

2 / 6

YSL - Y Eau de Parfum

YSL Y Eau de Parfum representerer en mann som er i stand til å møte de utfordringene han støter på. Duften er dyp, frisk og maskulin. Toppnoter: Eple, ingefær, bergamot. Hjertenoter: Geranium, salvie. Bunnoter: Tonkabønner, sedertre, vetiver, ambertre, olibanum.

3 / 6

PACO RABANNE - 1 Million Edt

1 Million Edt fra Paco Rabanne er en duft som består av en kombinasjonen av blod mandarin og lær, som har gjort parfymen til en bestselger verden over. Duften er frisk med et hint av krydder og kler enhver.

4 / 6

HUGO BOSS - Boss Bottled Eau De Parfum

Boss Bottled Eau de Parfum fra Hugo Boss kombinerer friskheten av eple og bergamott med kardemomme og elegante noter fra vetiver.

5 / 6

VALENTINO - Born In Romas Yellow Dream Uomo

BORN IN ROMA fra Valentino er en parfyme som omfavner de varme gatene i Italias fineste by, Roma. Den orientalske duften består av eksotiske akkorder kombinert med sensuelle noter av pepperkake.

6 / 6

LOUIS VUITTON - Imagination

Imagination fra Louis Vuitton er en herreduft utviklet av mesterparfymøren Jacques Cavallier Bellerud som brukte over fem år på å sette duften sammen. Den består av noter fra ambra, sitrus, ingefær, kanel og kinesisk svart te.

Slik deltar du i konkurransen

Frem til den 18. oktober 2021 kan du stemme og samtidig delta i konkurransen om 10 x 1 stk goodiebag fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021.

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 18. oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

STEM & VINN HER

Kategoriene og produktene

Kategoriene har blitt satt sammen og valgt ut av et dommerpanel bestående av Costumes sjefredaktør Kine B. Hartz og Costumes skjønnhetsredaktør Sonia Uppal.

De to skjønnhetsekspertene har nominert produkter i totalt 46 forskjellig kategorier, men det er du som til slutt bestemmer hvilke produkter som skal vinne i hver kategori.

STEM & VINN HER

Info og konkurransevilkår

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 18. oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

Vinnerene får direkte beskjed på mail og premiene kan ikke byttes til kontanter.

Dersom vi ikke kan komme i kontakt med vinneren innen 3 dager etter at konkurransen er avsluttet forbeholder vi oss retten til å trekke en ny vinner.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke delta i konkurransen.

Vi informerer om at etter produktene har blitt nominert har produsentene betalt et gebyr og sponsorert med premier til avstemningen, konkurransen og goodiebags til Skjønnhetsfavoritter - Costumes Leserpris 2021.