Costume Skjønnhetsfavoritter: Hudforbedrende serum

Delta i konkurransen om å vinne en goodiebag til en minimumsverdi av 5.000 kr, fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021.

Costume Skjønnhetsfavoritter: Hudforbedrende serum

Her kan du se alle de lekre produktene fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021 - stem på dine favoritter her

1 / 5

FENTY SKIN - Fat Water Pore-Refining Toner Serum

Fat Water Pore-Refining Toner Serum fra Fenty Skin er 2-i-1 toner og serum som skal forbedre porer, redusere synligheten av mørke flekker, jevne ut og bekjempe glans – helt uten å tørke ut huden.

2 / 5

BEAUTÈ PACIFIQUE - Serum Paradoxe

Serum Paradoxe fra Beauté Pacifique skal beskytte huden mot skadelige frie radikaler fra UV-stråling og aldringsprosessen huden utsettes for. Serumet baserer seg på den chilenske vindrueekstrakten (GSPE), hvor innholdet av resveratrol og procyanidin skal trenge dypt ned i huden og virke oppstrammende. Småporer og ujevnheter i hudens overflate skal jevnes ut og det kan brukes av alle hudtyper. Anbefales også som et serum under sminken.

3 / 5

RITUALS COSMETICS - The Ritual of Namaste Bakuchiol Natural Booster

The Ritual of Namaste Bakuchiol Natural Booster fra Rituals Cosmetics er et naturlig serum som skal forbedre hudstrukturen, virke anti-inflammatorisk og pleie huden med antioksidanter.

4 / 5

DERMALOGICA - Smart Response Serum

Smart Response Serum fra Dermalogica skal respondere på hudens skiftende behov. Den avanserte formelen skal gjenkjenne og behandle mikroendringer i huden, før de er synlige for det blotte øyet. Serumet responderer på hudens behov ved å fukte, lindre, lysne eller stramme opp på enkelte områder takket være SmartResponse-teknologi – en revolusjonerende kombinasjon av fire målrettede og aktive ingredienser.

Les mer her.

5 / 5

LANCÔME - Advanced Génifique Youth Activating Concentrate Serum

Advanced Génifique Youth Activating Concentrate Serum fra Lancôme er det første trinnet til vakker hud. Det skal passe til alle kvinner, alle aldre og alle hudtyper, selv sensitiv hud. Advanced Génifique Serum er basert på mikrobiomvitenskap. Mikrobiomet er et økosystem av mikroorganismer, som finnes på hudens overflate. Når hudens mikrobiom er i balanse, er huden sterkere og bedre i stand til å forsvare seg mot ytre faktorer. Advanced Génifique Serum er beriket med et kompleks av syv pre- og probiotikaekstrakter for å balansere hudens mikrobiom. Frisk, fuktgivende konsistens som øyeblikkelig trenger inn i huden og etterlater den styrket, frisk og silkemyk.

Slik deltar du i konkurransen

Frem til den 18. oktober 2021 kan du stemme og samtidig delta i konkurransen om 10 x 1 stk goodiebag fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021.

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 18. oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

STEM & VINN HER

Kategoriene og produktene

Kategoriene har blitt satt sammen og valgt ut av et dommerpanel bestående av Costumes sjefredaktør Kine B. Hartz og Costumes skjønnhetsredaktør Sonia Uppal.

De to skjønnhetsekspertene har nominert produkter i totalt 46 forskjellig kategorier, men det er du som til slutt bestemmer hvilke produkter som skal vinne i hver kategori.

STEM & VINN HER

Info og konkurransevilkår

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 18. oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

Vinnerene får direkte beskjed på mail og premiene kan ikke byttes til kontanter.

Dersom vi ikke kan komme i kontakt med vinneren innen 3 dager etter at konkurransen er avsluttet forbeholder vi oss retten til å trekke en ny vinner.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke delta i konkurransen.

Vi informerer om at etter produktene har blitt nominert har produsentene betalt et gebyr og sponsorert med premier til avstemningen, konkurransen og goodiebags til Skjønnhetsfavoritter - Costumes Leserpris 2021.