Costume Skjønnhetsfavoritter: Indre Skjønnhet

Delta i konkurransen om å vinne en goodiebag til en minimumsverdi av 5.000 kr, fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021.

Costume Skjønnhetsfavoritter: Indre Skjønnhet

Her kan du se alle de lekre produktene fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021 - stem på dine favoritter her

1 / 7

BIOSAN - Skjønnhet Innenfra

Skjønnhet Innenfra fra Biosan er et naturlig skjønnhetstilskudd for hud, hår og negler. Inneholder marint kollagen fra norsk fisk, hyaluronsyre, melkesyrebakterier, samt vitaminer og mineraler, som skal tilføre kroppen pleie og næring innenfra.

Les mer om produktet her.

2 / 7

NEW NORDIC - Collagen & Hyaluron Beauty Powder

Collagen & Hyaluron Beauty Powder fra New Nordic skal forbedre hudens elastisitet og motvirker synligheten av rynker.

3 / 7

NEW NORDIC - Hair Volume Tabletter

Hair Volume tabletter fra New Nordic er klinisk dokumentert hårtablett som skal gi synlig tykkere, vakrere og mer glansfullt hår.

4 / 7

AURELIA - Beauty & Immunity Support

Beauty & Immunity Support fra Aurelia er kosttilskuddet som skal opprettholde naturlige skjønnhet og velvære. Aurelia Londons unike blanding av levende bakteriekulturer skal bidra til å forbedre og opprettholde hudens elastisitet og utstråling, mens antioksidantrikt sink skal beskytte huden og styrke immunforsvaret fra innsiden og ut.

5 / 7

FAGER - Hudglød

Hudglød fra FAGER skal reduserer fine linjer og rynker i huden samt tilfører fuktighet.

6 / 7

ADVANCED NUTRITION PROGRAMME - Skin Youth Biome

Skin Youth Biome fra Advanced Nutrition Programme er et melkesyre- og vitamin C preparat med 5 milliarder bakteriekulturer som jobber i synergi for å bidra til en sunn, glødende hud.

7 / 7

FOREVER LIVING PRODUCTS - Infinite by Forever™ Collagen Complex

Infinite by Forever™ Collagen Complex fra Forever Living Products er et kosttilskudd med kollagen, ceramider, melon, vitamin C og biotin som skal hjelpe deg med å fokusere på en sunn hud ut fra flere aspekter. Collagen complex fokuserer på huden – fra innerst til ytterst. Collagen complex inneholder også juicekonsentrat fra en spesifikk type cantaloupemelon, som er eksklusivt dyrket i Frankrike. Det inneholder vitamin C, som skal hjelpe til med å redusere tretthet og utmattelse, samtidig bidra til normal kollagendannelse for hudens normale funksjon. Biotin (vitamin B7) inngår også, i og med at det bidrar til å opprettholde normalt hår og normal hud. Som en av hovedingrediensene i collagen complex finner du også hveteekstrakt med ceramider som skal bremse aldringstegn.

Les mer om produktet her.

Slik deltar du i konkurransen

Frem til den 18. oktober 2021 kan du stemme og samtidig delta i konkurransen om 10 x 1 stk goodiebag fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021.

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 18. oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

STEM & VINN HER

Kategoriene og produktene

Kategoriene har blitt satt sammen og valgt ut av et dommerpanel bestående av Costumes sjefredaktør Kine B. Hartz og Costumes skjønnhetsredaktør Sonia Uppal.

De to skjønnhetsekspertene har nominert produkter i totalt 46 forskjellig kategorier, men det er du som til slutt bestemmer hvilke produkter som skal vinne i hver kategori.

STEM & VINN HER

Info og konkurransevilkår

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 18. oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

Vinnerene får direkte beskjed på mail og premiene kan ikke byttes til kontanter.

Dersom vi ikke kan komme i kontakt med vinneren innen 3 dager etter at konkurransen er avsluttet forbeholder vi oss retten til å trekke en ny vinner.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke delta i konkurransen.

Vi informerer om at etter produktene har blitt nominert har produsentene betalt et gebyr og sponsorert med premier til avstemningen, konkurransen og goodiebags til Skjønnhetsfavoritter - Costumes Leserpris 2021.