Costume Skjønnhetsfavoritter: Kroppsolje

Delta i konkurransen om å vinne en goodiebag til en minimumsverdi av 5.000 kr, fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021.

Costume Skjønnhetsfavoritter: Kroppsolje

Her kan du se alle de lekre produktene fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021 - stem på dine favoritter her

1 / 3

BABOR - Shaping Dry Body Oil

Shaping Dry Body Oil fra BABOR er svaret på den perfekte after-shower-oljen og når kroppen trenger “det lille ekstra”. DRY BODY OIL skal tilføre huden næring, gjøre den myk, smidig og etterlate en komfortabel lett hudfølelse. Berikede planteoljer skal trekke inn og tilføre det overhuden mangler av fettstoffer.

2 / 3

ELEMIS - Frangipani Monoi Body Oil

Frangipani Monoi Body Oil fra Elemis er en prisvinnende eksotiske olje med 3-i-1 produkt for kropp, hår og negler. Frangipani-blomster har trukket i oljen og gir intensivt med fuktighet til tørr, sår og voksen hud. Flott som en after-sun behandling for å få fram brunfargen i huden. Frangipani er kjent som ‘flower of the Gods’ og brukt i oltidskulturer for sin naturlige egenskap til å hele og berolige betent hud.

3 / 3

RUDOLPH CARE - Acai Body Oil

Acai Body Oil fra Rudolph Care er en luksuriøs olje til huden som skal gi en vakker glød og utstråling. Nærer og pleier huden fra topp til tå, og etterlater silkemyk hud samtidig som den øker elastiteten.

Slik deltar du i konkurransen

Frem til den 18. oktober 2021 kan du stemme og samtidig delta i konkurransen om 10 x 1 stk goodiebag fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021.

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 18. oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

STEM & VINN HER

Kategoriene og produktene

Kategoriene har blitt satt sammen og valgt ut av et dommerpanel bestående av Costumes sjefredaktør Kine B. Hartz og Costumes skjønnhetsredaktør Sonia Uppal.

De to skjønnhetsekspertene har nominert produkter i totalt 46 forskjellig kategorier, men det er du som til slutt bestemmer hvilke produkter som skal vinne i hver kategori.

STEM & VINN HER

Info og konkurransevilkår

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 18. oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

Vinnerene får direkte beskjed på mail og premiene kan ikke byttes til kontanter.

Dersom vi ikke kan komme i kontakt med vinneren innen 3 dager etter at konkurransen er avsluttet forbeholder vi oss retten til å trekke en ny vinner.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke delta i konkurransen.

Vi informerer om at etter produktene har blitt nominert har produsentene betalt et gebyr og sponsorert med premier til avstemningen, konkurransen og goodiebags til Skjønnhetsfavoritter - Costumes Leserpris 2021.