Costume Skjønnhetsfavoritter: Kroppspleie

Delta i konkurransen om å vinne en goodiebag til en minimumsverdi av 5.000 kr, fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021.

Costume Skjønnhetsfavoritter: Kroppspleie

Her kan du se alle de lekre produktene fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021 - stem på dine favoritter her

1 / 5

ELIZABEETH ARDEN - Green Tea Honey Drops Body Cream

Green Tea Honey Drops Body Cream fra Elizabeth Arden er en fuktighetsgivende krem, tilsatt den perfekte blandingen av beroligende grønn te og honning som skal virke mykgjørende og skjemme bort en tørr vinterhud. Kremen har en fantastisk duft av grønn te.

2 / 5

WELEDA - Skin Food Body Butter

Skin Food Body Butter fra Weleda er en fet body butter med E-vitaminrikt kakaosmør og fuktighetsbevarende sheasmør. Dufter appelsin, lavendel og noter av søt vanilje.

3 / 5

FENTY SKIN - Body Butter

Body Butter fra Fenty Skin inneholder tropiske oljer, smør og ekstrakter som skal gi en fuktet og fornøyd hud som skinner. Gløden skal vare hele dagen uten å bli klissette.

4 / 5

LINDA JOHANSEN SKINCARE - Body Luxe-Lotion

Body luxe lotion fra Linda Johansen Skincare er en pleiende og nærende krem med naturlige ingredienser. Kaktusfiken og arganolje er rike på vitamin E som skal beskytte og reparere, mens sheasmør skal overøse huden med næring. Alt dette i en rik lotion som skal trekke raskt inn i huden og etterlate den fuktet og myk med en mild blomsterduft. Produktet er 90% naturlig.

Les mer om produktet her.

5 / 5

CERAVE - Moisturising Cream

Moisturising Cream fra CeraVe er en fuktighetsgivende krem for tørr til veldig tørr hud. Den skal fukte og hjelpe med å styrke den beskyttende hudbarrieren i ansiktet og på kroppen med tre essensielle ceramider og hyaluronsyre. Uten parfyme. Tilstopper ikke porene. Hypoallergen.

Slik deltar du i konkurransen

Frem til den 18. oktober 2021 kan du stemme og samtidig delta i konkurransen om 10 x 1 stk goodiebag fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021.

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 18. oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

STEM & VINN HER

Kategoriene og produktene

Kategoriene har blitt satt sammen og valgt ut av et dommerpanel bestående av Costumes sjefredaktør Kine B. Hartz og Costumes skjønnhetsredaktør Sonia Uppal.

De to skjønnhetsekspertene har nominert produkter i totalt 46 forskjellig kategorier, men det er du som til slutt bestemmer hvilke produkter som skal vinne i hver kategori.

STEM & VINN HER

Info og konkurransevilkår

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 18. oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

Vinnerene får direkte beskjed på mail og premiene kan ikke byttes til kontanter.

Dersom vi ikke kan komme i kontakt med vinneren innen 3 dager etter at konkurransen er avsluttet forbeholder vi oss retten til å trekke en ny vinner.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke delta i konkurransen.

Vi informerer om at etter produktene har blitt nominert har produsentene betalt et gebyr og sponsorert med premier til avstemningen, konkurransen og goodiebags til Skjønnhetsfavoritter - Costumes Leserpris 2021.