Costume Skjønnhetsfavoritter: Kroppsskrubb

Delta i konkurransen om å vinne en goodiebag til en minimumsverdi av 5.000 kr, fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021.

Costume Skjønnhetsfavoritter: Kroppsskrubb

Her kan du se alle de lekre produktene fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021 - stem på dine favoritter her

1 / 4

RITUALS COSMETICS - The Ritual of Mehr Body Scrub

The Ritual of Mehr Body Scrub fra Rituals Cosmetics er en kroppskrubb beriket med ingredienser fra naturen. Inneholder sukkerkorn og søt appelsin-peel som skal fjerne døde hudceller og etterlate en frisk og glødende hud.

2 / 4

BABOR - Energizing Salt & Sugar Oil Scrub

ENERGIZING SALT&SUGAR OIL SCRUB fra BABOR kombinerer revitaliserende og avgiftende salt med sukkerkorn som skal skrubbe huden grundig. Oljebasen skal tilføre nærende planteoljer som skal løse opp døde hudceller, øke sirkulasjonen i huden og tilføre næring. Resultatet skal være en smidigere, silkemyk og rosenfrisk hud.

3 / 4

ELEMIS - Frangipani Monoi Salt Glow

Frangipani Monoi Salt Glow fra Elemis er en luksuriøs mineralrik saltskrubb som skal smelte i kontakt med huden. Saltet er blandet med eksotisk tahitian monoi-olje og frangipani blomster som skal forsegle fuktigheten i huden og kjennes fløyelsmyk. Nærende kokosolje skal sørge for at skrubben smelter i kontakt med huden og gir fukighet samtidig som den fjerner døde hudceller og fremmer regenereringen av nye celler.

4 / 4

FOREVER LIVING PRODUCTS - Smoothing Exfoliator

Smoothing Exfoliator fra Forever Living Products skal bidra til å fjerne døde hudceller for å gi plass til nye, friske celler. Den skal rense, pleie og mykgjøre samt gi huden en jevnere og friskere følelse.

Les mer om produktet her.

Slik deltar du i konkurransen

Frem til den 18. oktober 2021 kan du stemme og samtidig delta i konkurransen om 10 x 1 stk goodiebag fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021.

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 18. oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

STEM & VINN HER

Kategoriene og produktene

Kategoriene har blitt satt sammen og valgt ut av et dommerpanel bestående av Costumes sjefredaktør Kine B. Hartz og Costumes skjønnhetsredaktør Sonia Uppal.

De to skjønnhetsekspertene har nominert produkter i totalt 46 forskjellig kategorier, men det er du som til slutt bestemmer hvilke produkter som skal vinne i hver kategori.

STEM & VINN HER

Info og konkurransevilkår

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 18. oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

Vinnerene får direkte beskjed på mail og premiene kan ikke byttes til kontanter.

Dersom vi ikke kan komme i kontakt med vinneren innen 3 dager etter at konkurransen er avsluttet forbeholder vi oss retten til å trekke en ny vinner.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke delta i konkurransen.

Vi informerer om at etter produktene har blitt nominert har produsentene betalt et gebyr og sponsorert med premier til avstemningen, konkurransen og goodiebags til Skjønnhetsfavoritter - Costumes Leserpris 2021.