Costume Skjønnhetsfavoritter: Lips

Delta i konkurransen om å vinne en goodiebag til en minimumsverdi av 5.000 kr, fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021.

Costume Skjønnhetsfavoritter: Lips

Her kan du se alle de lekre produktene fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021 - stem på dine favoritter her

1 / 4

BAREMINERALS - Mineralist Lip Gloss-Balm

Mineralist Lip Gloss-Balm fra bareMinerals er en ren, vegansk lipgloss-balm som kombinerer glansen til en gloss med komforten og de fuktighetsgivende egenskapene til en balm.

2 / 4

BUXOM - Full-On Plumping Lip Polish

Full-On Plumping Lip Polish fra Buxom er en lipgloss med skimrende glans og naturlig plumpingeffekt. Inneholder vitamin A & E som skal beskytte, tilfører fuktighet og gjøre leppene mykere.

3 / 4

NYX PROFESSIONAL MAKEUP - Shine Loud High Pigment Lip Shine Magic Maker

Shine Loud High Pigment Lip Shine Magic Maker fra NYX Professional Makeup skal gi glans uten å smitte av. Består av ultrapigmenterte farger som skal holde i opptil 16 timer. Den veganske formelen skal gi en fantastisk farge etter bare ett strøk og ha en super glasslignende finish som ikke føles klissete.

4 / 4

FENTY BEAUTY - Gloss Bomb Lip Luminizer

Gloss Bomb Lip Luminizer fra Fenty Beauty kommer i nyanser håndplukket av Rihanna selv. Gloss Bomb skal sørge for fyldigere lepper som ikke føles klissete. Inneholder sheasmør som skal fukte i dybden og vitamin A som skal pleie leppene. Som en ekstra bonus kommer den med en XXL-kost som gjør at du kun trenger et strøk.

Slik deltar du i konkurransen

Frem til den 18. oktober 2021 kan du stemme og samtidig delta i konkurransen om 10 x 1 stk goodiebag fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021.

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 18. oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

STEM & VINN HER

Kategoriene og produktene

Kategoriene har blitt satt sammen og valgt ut av et dommerpanel bestående av Costumes sjefredaktør Kine B. Hartz og Costumes skjønnhetsredaktør Sonia Uppal.

De to skjønnhetsekspertene har nominert produkter i totalt 46 forskjellig kategorier, men det er du som til slutt bestemmer hvilke produkter som skal vinne i hver kategori.

STEM & VINN HER

Info og konkurransevilkår

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 18. oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

Vinnerene får direkte beskjed på mail og premiene kan ikke byttes til kontanter.

Dersom vi ikke kan komme i kontakt med vinneren innen 3 dager etter at konkurransen er avsluttet forbeholder vi oss retten til å trekke en ny vinner.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke delta i konkurransen.

Vi informerer om at etter produktene har blitt nominert har produsentene betalt et gebyr og sponsorert med premier til avstemningen, konkurransen og goodiebags til Skjønnhetsfavoritter - Costumes Leserpris 2021.