Costume Skjønnhetsfavoritter: Maskara

Delta i konkurransen om å vinne en goodiebag til en minimumsverdi av 5.000 kr, fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021.

Costume Skjønnhetsfavoritter: Maskara

Her kan du se alle de lekre produktene fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021 - stem på dine favoritter her

1 / 4

SENSAI - Lash Volumiser

LASH VOLUMISER fra Sensai er en intens maskara som skal sørge for maksimalt volum og presis seperasjon av vippene. Vannfast opptil 38 grader.

2 / 4

MAYBELLINE NEW YORK - Lash Sensational Sky High

Lash Sensational Sky High fra Maybelline New York skal gi volum og uendelig lengde. Fleksibel og lang maskarabørste skal føye seg etter vippene for å gi volum og lengde til hver enkelt vippe fra rot til spiss. Formelen, som er beriket med bambusekstrakt og fiber skal etterlate lange, fyldige vipper som føles lette. Velegnet til sensitive øyne.

3 / 4

KVD BEAUTY - Go Big Or Go Home Mascara

Go Big Or Go Home Mascara fra KVD Beauty skal gi helt sorte vipper og masse volum. Den har en plantebasert, vegansk formula med en blanding av oliven- og solsikkeolje som sørger for myk tekstur som gir en ""eye-opening"" effekt uten å smitte av eller drysse. Den er svært pigmentert og med sin spesialdesignet kost skal sørge for at du får maskara på alle vippene.

4 / 4

LANCÔME - Lash Idôle Mascara

Lash Idôle Mascara fra Lancôme er en ny revolusjonerende, klumpefri maskara som skal løfte, gi fylde og separere hver eneste vipp.

Slik deltar du i konkurransen

Frem til den 18. oktober 2021 kan du stemme og samtidig delta i konkurransen om 10 x 1 stk goodiebag fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021.

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 18. oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

STEM & VINN HER

Kategoriene og produktene

Kategoriene har blitt satt sammen og valgt ut av et dommerpanel bestående av Costumes sjefredaktør Kine B. Hartz og Costumes skjønnhetsredaktør Sonia Uppal.

De to skjønnhetsekspertene har nominert produkter i totalt 46 forskjellig kategorier, men det er du som til slutt bestemmer hvilke produkter som skal vinne i hver kategori.

STEM & VINN HER

Info og konkurransevilkår

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 18. oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

Vinnerene får direkte beskjed på mail og premiene kan ikke byttes til kontanter.

Dersom vi ikke kan komme i kontakt med vinneren innen 3 dager etter at konkurransen er avsluttet forbeholder vi oss retten til å trekke en ny vinner.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke delta i konkurransen.

Vi informerer om at etter produktene har blitt nominert har produsentene betalt et gebyr og sponsorert med premier til avstemningen, konkurransen og goodiebags til Skjønnhetsfavoritter - Costumes Leserpris 2021.