Costume Skjønnhetsfavoritter: Nattpleie

Delta i konkurransen om å vinne en goodiebag til en minimumsverdi av 5.000 kr, fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021.

Costume Skjønnhetsfavoritter: Nattpleie

Her kan du se alle de lekre produktene fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021 - stem på dine favoritter her

1 / 7

SKINBETTER SCIENCE - AlphaRet Overnight Cream FACE

AlphaRet Overnight Cream FACE fra Skinbetter Science er en nattkrem som skal redusere synlig linjer, rynker og ujevn hud mens du sover. Den effektive formuleringen inneholder en unik AlphaRet®–teknologi, bestående av de to veldokumenterte ingrediensene alfahydroksysyre (AHA) og et retinoid. Den revolusjonerende teknologien skal gi synlig hudfornyelse med de velkjente effektene til retionoider, men med lite eller ingen irritasjon. Glykolsyre skal bidra til å jevne ut hudoverflaten, og samtidig øke effekten til AlphaRet®. Den svært fuktighetsgivende formuleringen inneholder også en kraftpakke med peptider som ytterligere skal bidra til å redusere linjer og rynker, i tillegg til antioksidanter som skal beskytte mot frie radikaler. En trio av beroligende ingredienser som skal hjelpe til å holde huden i balanse.

2 / 7

NUXE - Nuxe Bio Night Recovery Oil

Bio Night Recovery Oil fra Nuxe er en nattolje med aktive ingredienser som blant annet risoljeekstrakt som skal gi en intens fuktighet og næring gjennom natten - under hudens reparasjons- og oppbyggingsfase. Den er økologisk og inneholder oljer fra avokado, sesam, jojoba og macadamia. Oljen skal motvirke fuktighetstap gjennom natten og gi huden pleie med vitamin E og omega-9. Huden skal føles styrket, revitalisert og fornyet.

3 / 7

OLE HENRIKSEN - Goodnight Glow Retin-Alt Sleeping C

Goodnight Glow Retin-Alt Sleeping C fra Ole Henriksen er en rik nattkrem utviklet med utgangspunkt i Oles filosofi som handler om å EKSFOLIERE. BEHANDLE. PLEIE. Den skal balansere eksfolierenede ekstrakter med dypt fuktighetsgivende og nærende ingredienser, som gjør den anvendelig for selv den mest følsomme huden. Ingrediensen bakuchiol – en naturlig retinol-lignende ingrediens – skal booste cellefornyelsen, redusere fine linjer, rynke og hyper-pigmenteringer uten å irritere eller gjøre huden følsom for solen. AHAs fra fem forskjellige kilder som skal jevne ut hudtonen og forbedre strukturen betydelig.

4 / 7

OLE HENRIKSEN - Dewtopia 20% Acid Treatment

Nyheten Dewtopia™ 20% Acid Night Treatment er Oles mest forfinende og fornyende serum, som gjør alt arbeidet mens du sover. Ole ønsker å skape et produkt som leverer synlige resultater over natten og Dewtopia ble resultatet. Du skal våkne opp til en markant glattere, klarere og fornyet hud. Den inneholder bjørkesaft, bomullsekstrakt og aloe vera som skal lindre, mykgjøre og pleie huden. Det er like lett å falle for Dewtopia, som det er å falle i søvn takket være den drømmeaktige sanseopplevelsen du skal få med produktet. Den deilige duften av sitronsukker skal gi en vidunderlig avslutning på dagen, så din kveldsrutine blir noe du alltid kan glede deg til.

5 / 7

ELEMIS - Ultra Smart Pro-Collagen Night Genius

Ultra Smart Pro-Collagen Night Genius fra Elemis omslutter huden med et gjenoppbyggende lag av 24 timers fuktighet og antioksidanter. Den skal bidra til å fremme hudens naturlige fornyelsesprosess over natten, forsterke hudens fuktighetsbarriere og skape et sterkt motstandsdyktig forsvar og mer ungdommelig utseende som gjør deg klar til å møte dagen. Kremen er klinisk bevist å støtte hudens naturlige kamp mot oksidative belastninger forårsaket daglige miljøangrep som kan gi huden synlige aldringstegn.

6 / 7

BABOR - Cleanformance Renewal Overnight Mask

CLEANFORMANCE RENEWAL OVERNIGHT MASK fra BABOR er en vegansk og fyldig kremmaske med pre & probiotika som skal regenerere og fukte huden over natten. Masken skal forsterke hudbarrieren, forhindre de første tegnene på hudaldring, i tillegg booste hudens egne naturlige fuktighetsfaktorer og gi en ekstra glød til huden på morgenen.

7 / 7

FOREVER LIVING PRODUCTS - Sonya™ refining gel mask

Sonya™ refining gel mask fra Forever Living Products gjør jobben mens du sover ved å gjenopprette hudens balanse, kontrollere oljenivået og levere fuktighet. Masken passer for alle aldre og hudtyper – og ekstra godt til kombinasjonshud. Denne svalende gelen er fylt med en rekke utvalgte botaniske ingredienser. Her finnes blant annet mykgjørende gulrotfrøolje og soyaolje, styrkende basilikumolje og olje fra den indiske urten davana, som innenfor aromaterapien anses å ha en beroligende, avslappende funksjon. Når denne svalende gelen absorberes av huden skal du kjenne effekten av hovedrolleinnehaveren: merkets egen hudpleiende, mykgjørende og fuktighetsbevarende aloe vera. Pleiende eple og rødkløver, som også har en oppstrammende effekt, inngår også. Ekstrakt fra Sasa quelpaertensis, en koreansk dvergbambus, pleier huden, og lakrisrot bidrar med utjevnende, beroligende og lysnende egenskaper, som alle bidrar til en frisk glød.

Les mer om produktet her.

Slik deltar du i konkurransen

Frem til den 18. oktober 2021 kan du stemme og samtidig delta i konkurransen om 10 x 1 stk goodiebag fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021.

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 18. oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

STEM & VINN HER

Kategoriene og produktene

Kategoriene har blitt satt sammen og valgt ut av et dommerpanel bestående av Costumes sjefredaktør Kine B. Hartz og Costumes skjønnhetsredaktør Sonia Uppal.

De to skjønnhetsekspertene har nominert produkter i totalt 46 forskjellig kategorier, men det er du som til slutt bestemmer hvilke produkter som skal vinne i hver kategori.

STEM & VINN HER

Info og konkurransevilkår

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 18. oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

Vinnerene får direkte beskjed på mail og premiene kan ikke byttes til kontanter.

Dersom vi ikke kan komme i kontakt med vinneren innen 3 dager etter at konkurransen er avsluttet forbeholder vi oss retten til å trekke en ny vinner.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke delta i konkurransen.

Vi informerer om at etter produktene har blitt nominert har produsentene betalt et gebyr og sponsorert med premier til avstemningen, konkurransen og goodiebags til Skjønnhetsfavoritter - Costumes Leserpris 2021.